Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Kan jeg genoptage min arbejdsskadesag, hvis jeg mister mit arbejde?

Du har mulighed for at anmode om at få genoptaget din sag om dit erhvervsevnetab, hvis du har mistet dit arbejde på grund af arbejdsskadens følger.

En ny afgørelse om erstatning for tab af erhvervsevne gælder tidligst fra det tidspunkt, hvor du anmoder om at få sagen genoptaget. Du skal derfor søge om at få sagen genoptaget, så snart du har mistet dit arbejde.

Læs mere om få din arbejdsskadesag genoptaget.

Hvis det er et fleksjob, du har mistet, skal du være opmærksom på, at der er særregler for beregning af erstatning for erhvervsevnetabet.

Det er også i denne situation vigtigt, at du søger om at få genoptaget din sag om erhvervsevnetab, så snart du overgår til udbetaling af ledighedsydelse.

Læs mere om fleksjob og erstatning for tab af erhvervsevne.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9305. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter