Hvor meget får jeg i efterløn?

Din efterlønssats bliver beregnet på baggrund af de 12 måneder med højest A- og B-indkomst inden for de seneste 24 måneder, før du overgår til efterløn. Du kan få op til 90% af din tidligere løn, dog ikke mere end den maksimale dagpengesats. Du kan dog ikke få en lavere sats, end du ville have fået på det tidspunkt, hvor dit efterlønsbevis blev udstedt.

Overgår du til efterløn, inden du har opfyldt udskydelsesreglen, kan efterlønnen højst ydes med et beløb, der svarer til 91% af højeste dagpengesats. Overgår du til efterløn, efter du har opfyldt udskydelsesreglen, kan du få den maksimale beregnede sats.

Har du benyttet dig af fortrydelsesordningen, skal din efterlønssats sættes ned. Satsen bliver nedsat med 2% af højeste dagpengesats for hvert hele års manglende betaling af efterlønsbidrag. Beløbet fratrækkes i din beregnede efterlønssats.

Arbejder du, eller har du pensionsordninger, skal der ske fradrag i din efterløn for disse. Overgår du først til efterløn, efter du har opfyldt 2-års-reglen, er der mildere regler for fradrag af pension.

Læs mere om reglerne for modregning af dine løntimer i efterlønnen.

Det får du udbetalt

Se de aktuelle udbetalingssatser

Beregn din efterløn

Her kan du nemt beregne, hvor meget du kan få i efterløn

Test din pensionsalder og opsparing

Tag vores test og se med det samme, hvornår du kan på pension eller efterløn, og hvor meget vi anbefaler, at du sparer op til din pension.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket