Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvor meget får jeg i efterløn?

Din efterlønssats bliver beregnet på baggrund af de 12 måneder med højest A- og B-indkomst inden for de seneste 24 måneder, før du overgår til efterløn. Du kan få op til 90% af din tidligere løn, dog ikke mere end den maksimale dagpengesats. Du kan dog ikke få en lavere sats, end du ville have fået på det tidspunkt, hvor dit efterlønsbevis blev udstedt.

Overgår du til efterløn, inden du har opfyldt 2-års-reglen, kan efterlønnen højst ydes med et beløb, der svarer til 91% af højeste dagpengesats. Overgår du til efterløn, efter du har opfyldt 2-års-reglen, kan du få den højeste sats.

Har du benyttet dig af fortrydelsesordningen, skal din efterlønssats sættes ned. Satsen bliver nedsat med 2% af højeste dagpengesats for hvert hele års manglende betaling af efterlønsbidrag. Beløbet fratrækkes i din beregnede efterlønssats.

Arbejder du, eller har du pensionsordninger, skal der ske fradrag i din efterløn for disse. Overgår du først til efterløn, efter du har opfyldt 2-års-reglen, er der mildere regler for fradrag af pension.

Det får du udbetalt

Se de aktuelle udbetalingssatser

Beregn din efterløn

Her kan du nemt beregne, hvor meget du kan få i efterløn

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter