Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Advokat eller advokatfuldmægtig søges til attraktivt job inden for erstatningsret

Om jobbet

Som advokat/advokatfuldmægtig skal du føre retssager inden for erstatningsretten i forbindelse med arbejdsskader. På sigt er der mulighed for, at du også kan komme til at beskæftige dig med ansættelsesret.

Vi ønsker som udgangspunkt en ansøger med erfaring indenfor området, men vil ikke afvise, at kandidater uden erfaring kan komme i betragtning, så lad os høre fra dig.

Faglig hjælp og Retssager

Du vil blive en del af afdelingen Faglig hjælp og Retssager, hvor vi yder juridisk bistand til medlemmerne i alle de spørgsmål og problemer, der kan opstå i et ansættelsesforhold. Vi er 32 faglige konsulenter, 2 sekretærer, 11 advokater og 2 advokatfuldmægtige.

Vi fører sager ved alle retsinstanser - fra byret til Højesteret.

Et godt job på en tryg arbejdsplads

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Esbjerg. Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og huset er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Jobbet er på fuld tid. Vi sørger for, at du bliver grundig oplært.

Hvad kan du ellers forvente?

  • God løn efter kvalifikationer
  • 7 ugers ferie + 5 fastlagte fridage
  • 4% ferietillæg
  • Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 17,3% efter 3 måneder
  • Sund og billig kantineordning
  • Betalte pauser
  • Sundhedsforsikring
  • Sociale arrangementer
  • Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du søge jobbet som advokat eller advokatfuldmægtig, skal du sende din ansøgning til: job@detfagligehus.dk senest den 1. februar 2017. Mærk ansøgningen ”Advokat/advokatfuldmægtig”. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet som advokat eller advokatfuldmægtig, er du velkommen til at kontakte chefadvokat Martin Bondesen på tlf. 7912 8167 eller pr. mail: mabo@detfagligehus.dk.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle og er med 117.000 medlemmer den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst. Vores mål er at runde 140.000 tilfredse medlemmer i 2020. Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 375 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer. Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.