Kan du finde på en kreativ overskrift, der passer til jobbet som marketingkonsulent?

Hvis du tænker ja, så bør du nok læse vores jobopslag. Det Faglige Hus er en organisation med stor vækst, og den udvikling vil vi gerne fastholde. Derfor søger vi en ny kollega til Kommunikation, hvor en af dine opgaver bliver at give de tørre emner en spændende overskrift på bl.a. sociale medier.    

Jobbets indhold

Du får ansvar for at udvikle og eksekvere kampagner på tværs af medier som Facebook, Instagram og Google Ads.

Du kommer også til at bruge en del af din arbejdstid på at forfatte daglige skarpe opslag til de sociale medier, der har til hensigt at brande Det Faglige Hus. Du har kontrol over kommentarsporet og messenger-indbakken.

Som i alle andre job kommer du også til at hjælpe til med andre opgaver, der hører til i afdelingen – fx kan vi have brug for en hånd, når vi afvikler events og konkurrencer internt og eksternt.

Du bliver ansvarlig for udvikling, eksekvering og opsamling på kampagner på tværs af digitale platforme, med særligt fokus på Google og sociale medier. Du skal kort sagt sikre, at vi når de mål, vi sammen fastsætter for branding af Det Faglige Hus på digitale medier.

Målet er klart

Det Faglige Hus har en målsætning om at blive Danmarks største fagforening med a-kasse for alle i 2025, og her får du en central rolle, så målet med jobbet er klart:

 • Du skal eksekvere kampagner på digitale platforme, der kan generere leads til vores Salgsteam.
 • Du skal medvirke til at øge antallet af følgere på Facebook.
 • Du skal kickstarte vores liv på Instagram, som i fremtiden skal være en central markedsføringsplatform.
 • Du får helt sikkert selv andre gode idéer, der kan medvirke til, at vi når vores målsætning. Og vi er lydhøre!

Vores forventninger til dig

Om du er nyuddannet, er i job eller er ved at færdiggøre din uddannelse er ikke så vigtigt.

Vi ønsker en kollega, der er stærk på disse felter:

 • Du kan skrive den korte præcise tekst med nerve, der skaber tillid, nedbryder fordomme og bekræfter, at vi er mennesker og ikke skrankepaver. De lange tekster klarer vores kommunikationskonsulent.
 • Du her helt styr på grammatikken og elsker at lege med sproglige virkemidler.
 • Du er udadvendt og ikke bange for at give noget af dig selv, og du har nemt ved hurtigt at omsætte tanke til handling.
 • Du tager chancer, tester idéer af, bliver klogere – velvidende at det er ok at fejle.
 • Du er den, der får den gode ide, eksekverer på den og skaber et godt resultat. Du får hjælp til det visuelle af vores grafikere.
 • Du er en stærk kommunikator, der ved, at den helt korte tekst med det rigtige billede kan gøre forskellen mellem et smil på læben og et klik - eller en tommelfinger, der blot scroller videre.
 • Du har en struktureret tilgang til dine opgaver.
 • Du kan styre de værktøjer, der skal til for at udarbejde målbare kampagner på sociale medier og Google Ads. Hvis ikke du har den store erfaring, sørger vi for, at du bliver opkvalificeret.  

Det kan du forvente af os

Du bliver en del af et specialiseret team med 7 kolleger. I Kommunikation er vi bindeled for alt, der handler om intern og ekstern kommunikation, udvikling og markedsføring. Vi sparrer meget på tværs og hjælper hinanden med opgaverne.

Vi er en afdeling, hvor vi har fokus på at have en hverdag med gode grin, og hen over året mødes vi til forskellige sociale arrangementer.   

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Der er tale om et fuldtidsjob på 37 timer og du kommer til at have arbejdsplads på et af vores kontorer i Esbjerg. Det er et krav, at du bor i eller omkring Esbjerg eller har planer om at flytte hertil.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Din ansøgning er din første opgave

Din ansøgning skal være det første bevis på, at du kan fange vores opmærksomhed med fængende tekster og en visuel forståelse, der får os til at læse din ansøgning en ekstra gang.

Vi skal have din ansøgning senest den 22. august 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 36. Opstart i jobbet sker efter nærmere aftale. Du skal sende din ansøgning direkte via vores ansøgningsformular.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte marketingkoordinator Carsten Weiss på tlf. 7912 8122 (træffes fra den 13. til den 29. juli) eller kommunikationschef Mette Jul på tlf. 7912 8113 (træffes fra den 10. august).

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 167.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.