Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vi søger en erfaren leder til telemarketing

Er du vores nye leder med ja-hatten på? Vi planlægger at etablere vores eget interne telemarketingteam, og her har vi brug for en leder til at stå i spidsen.

Du skal brænde for salg, have gennemslagskraft og ja-hatten på. Du skal være en tydelig og motiverende leder, og det er et krav, at du har solid er­faring i ledelse af telesalg på B2C-området. Vi forventer, at du har arbejdet som sælger tidligere i din karriere og her har opnået gode resultater. Vi lægger meget mere vægt på din praktiske erfaring, dit talent og din næse for salg, end vi skeler til din uddannelse.

Hvis du matcher vores krav, kan du se frem til et job, hvor du selv er med til at starte afdelingen op. Du vil komme til at stå i spidsen for rekruttering og uddannelse af medarbejdere samt planlægning af opgaver. Når afdelingen er etableret, skal du være en synlig leder, der går forrest.

Du vil få indflydelse på afdelingens størrelse og ansvaret for, at afdelingen er rentabel og leverer både høj volumen og kvalitet. Du skal derfor også have et godt overblik, arbejde struktureret og have styr på dine salgstal. Hvis du kender til telemarketingsystemet Adversus, er det en fordel.

Det skal du sælge

Vi er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, og vi oplever stor vækst, som vi har ambitioner om at fortsætte. Vores succes skyldes, at vi udover markedets bedste pris også tilbyder professionel hjælp og service i alle afdelinger og har en meget høj medlemstilfredshed.

Vores interne salg klares af vores medlemskonsulenter, og specialopgaver med fastholdelse og winback har vi placeret i sit eget lille team med salgs-og loyalitetskonsulenter. Du vil selvfølgelig få et tæt samarbejde med disse grupper.

Et godt job på en tryg arbejdsplads

Din afdeling vil få til huse på et af vores afdelingskontorer i Esbjerg. I etable­ringsfasen vil du dog arbejde på vores hovedkontor, der også ligger i Esbjerg. Du vil referere til kommunikationschef Mette Jul.

Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der altid plads til smil, og huset er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

På job med Det Faglige Hus

Hvad kan du ellers forvente?

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. 

 • God løn efter kvalifikationer
 • 7 ugers ferie/frihed + 5 faste fridage
 • 4% ferietillæg
 • Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18% efter 3 måneders ansættelse*
 • Sund og billig kantineordning
 • Betalte pauser
 • Sundhedsforsikring
 • Aktivitetsforening, der bl.a. yder tilskud til svømning/fitness
 • Sociale arrangementer
 • Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser
 • Arbejdsgiverbetalt tøjordning på 4.600 kr. pr. år efter 3 måneders ansættelse

*Du kan vælge at konvertere 6,7% heraf til løn, hvis du er under 35 år.

Mere info og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte kommunikationschef Mette Jul på tlf. 7912 8113.

Du skal sende din ansøgning direkte via vores ansøgningsformular senest den 17. november 2019. Vi holder 1. samtale den 21. november 2019. 

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 147.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Se videoen "Der hvor vi kommer fra"

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.