Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

15% rabat på Sweeney Todd i Det Kgl. Teater

Nu kan du få 15% rabat, når Det Kongelige Teater åbner op for den grufulde musical Sweeney Todd i Operaen i perioden 23.11.19 – 22.02.20. Billetpriserne starter ved 95,50 kr. 

Den dystre stemning hersker i Sweeney Todd 

Der er en god chance for, at du vil elske Sweeney Todd, hvis du er betaget af smukke og dystre stemninger eller måske bare godt kan lide en moralsk historie, hvor helten er både offer og skurk. Der er ganske enkelt meget på spil i denne onde musical-verden, hvor scenen er fyldt af dirrende galskab. I en sådan grad, at man også bliver nødt til at smile lidt af det.

Bloddryppende drama, storslået musik og hjemmebagte tærter med menneskekød. Sweeney Todd er ren musical noir, der har skræmt og begejstret publikum verden over. 

Den kendte filminstruktør Tim Burton har tidligere givet sin version af historien om den makabre barber Sweeney Todd, der skærer halsen over på sine kunder, før de ender som tærtefyld. Nu kan du opleve det stemningsfulde drama som musical i Operaens storslåede omgivelser. Den musikalske totaloplevelse har de senere år gået for fulde huse på de store scener på Broadway og i London. Og med god grund – Sweeney Todder dæmonisk, grotesk og skarp som et barberblad. 

Foto: Miklos Szabo

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 15% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 15% i billetsalget hos Det Kgl. Teater.