Få 40 kr. i rabat på billetter til Tivoli Friheden

Tivoli Friheden byder på underholdning for hele familien midt i hjertet af Aarhus!

Spar 40 kr. på entré og turbånd

Normalpris: 120 kr. (turbånd) - 175 kr. (Entré)*
Fordelspris: 80 kr. (turbånd) - 135 kr. (Entré)*

*Børn under 90 cm har gratis adgang. Rabatten gælder ikke på i forvejen købte billetter. Rabatten kan kun benyttes online.

 

Om Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er Aarhus' forlystelsespark placeret i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov. Her finder du ikke mindre end 4 rutsjebaner, 19 andre forlystelser, boder, spil, legepladser, restauranter og meget mere. Der er noget for enhver smag, hvad end du er til hygge, sjov eller action - både til børn og voksne.  Se alle forlystelser

Loopet vender tilbage til Tivoli Friheden i 2024
Er du vild med rutschebaner, kan du godt glæde dig til at prøve Vindfald! Her starter du med at køre 20 meter lodret op mod himlen, og så drøner du mod jorden i et "inverted", mere end lodret, fald, så venter et loop og så ...

Vindfald får en højde på op til 23 meter, en længde på godt 300 meter og en forventet tophastighed på intet mindre end 72 kilometer i timen.

 

 

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 40 kr. i rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk og ikke i billetsalget hos Tivoli Friheden.

Tilbuddet gælder fra den 12. april og frem til den 15. september 2024.  

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.