Få 15% rabat på billetter til Tivoli i København

Med vores rabataftale med Tivoli får du 15% rabat på køb af billetter mellem den 23. marts - 22. april 2023. Tilbuddet gælder kun i kampagneperioden.

  • Entré 155 kr. – særpris 132 kr.
  • Turpas 259 kr. – særpris 220 kr.
  • Turpas Plus 299 kr. – særpris 254 kr.

Foråret blomstrer i Tivoli, og flere end 130.000 blomsterløg titter op af jorden i forårssolen. Det betyder tulipaner og påskeliljer i tusindvis, som skaber farverige forårsfornemmelser i hele Haven.

Gør påskeferien lidt sjovere, og tag hele familien med i Tivoli! Her kan I hilse på bløde påskelam og gå på Æggejagt blandt sprudlende påskepynt.

Der er også garanti for masser af forårsunderholdning med Rasmus Klump og Flora, som står klar med påskekram og highfives. 

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Bemærk at linket til køb af billetter kun er aktivt fra 23. marts indtil den 22. april 2023. Bemærk også, at du kan købe billetterne nu og vente med at bruge dem til senere på året.

Billetterne kan kun købes med 15% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 15% i billetsalget hos Tivoli. 

Ønsker du at købe et Tivolikort, kan du kun få 15% rabat på et årskort gældende 12 måneder fra valgte startdato.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.