Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få 20% rabat til WOW PARK

WOW PARK giver mulighed for at hele familien kan slippe fantasien løs og gå på opdagelse i naturen. Med sin placering i både Skjern og Billund, er der ikke langt til de populære feriedestinationer i Jylland, så uanset om du og familien er på ferie i Øst-, Syd- eller Vestjylland, så er WOW PARK inden for rækkevidde. Parken i Skjern åbner den 5. juni 2020 og i Billund åbner parken den 11. juni. Se åbningstider på wowpark.dk

Oplevelser for hele familien

WOW PARK byder på unikke aktiviteter, der tager udgangspunkt i fysiske aktiviteter i naturen. Gå på gangbroer i trætoppene, gå på opdagelse i skovbundens legepladser eller udforsk de underjordiske gange. 

  • Få pulsen op - sjove og fysiske lege venter rundt i hele parken
  • Max gas, fri leg og sjov sammen
  • Udfordrer motorikken - prøv kræfter med krævende aktiviteter
  • Autentisk oplevelse - WOW PARK er bygget med respekt for naturen
  • Plads til alle - i WOW PARK kan alle lege med uanset alder
  • Sikkerheden er i top - alle aktiviteter er nøje testet og kontrolleret

I WOW PARK kan du nyde medbragt mad, benytte bålpladsen eller besøge caféen i Skjern eller restauranten i Billund, der byder på et spændende udvalg af lokale specialiteter. 

Se alle aktiviteter og muligheder i WOW PARK

Få 20% rabat på billetter og årskort til begge parker

Når du er medlem i Det Faglige Hus får du 20% rabat på alle billetter og årskort. Priserne på billetter starter ved 83 kr. for børn (i Skjern), når rabatten er fratrukket. 

(Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud).

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter og brug rabatkoden DFH2020 for at fratrække rabatten på 20%.

Billetterne kan kun købes med 20% rabat online hos WOW PARK. Billetter kan ikke købes med rabat i billetsalget hos WOW PARK.