Få 30% rabat til WOW PARK

WOW PARK giver mulighed for at hele familien kan slippe fantasien løs og gå på opdagelse i naturen. Med sin placering i både Skjern og Billund, er der ikke langt til de populære feriedestinationer i Jylland, så uanset om du og familien er på ferie i Øst-, Syd- eller Vestjylland, så er WOW PARK inden for rækkevidde. Se åbningstider på wowpark.dk

Oplevelser for hele familien

WOW PARK byder på unikke aktiviteter, der tager udgangspunkt i fysiske aktiviteter i naturen. Gå på gangbroer i trætoppene, gå på opdagelse i skovbundens legepladser eller udforsk de underjordiske gange. 

  • Få pulsen op - sjove og fysiske lege venter rundt i hele parken
  • Max gas, fri leg og sjov sammen
  • Udfordrer motorikken - prøv kræfter med krævende aktiviteter
  • Autentisk oplevelse - WOW PARK er bygget med respekt for naturen
  • Plads til alle - i WOW PARK kan alle lege med uanset alder
  • Sikkerheden er i top - alle aktiviteter er nøje testet og kontrolleret

I WOW PARK kan du nyde medbragt mad, benytte bålpladsen eller besøge caféen i Skjern eller restauranten i Billund, der byder på et spændende udvalg af lokale specialiteter. 

Se alle aktiviteter og muligheder i WOW PARK.

Få 30% rabat på billetter

Når du er medlem i Det Faglige Hus får du 30% rabat på billetprisen ved indgangen på 259 kr. i Billund og 239 kr. i Skjern. Din pris i WOW PARK Billund er 181,30 kr. og 167,30 kr. i WOW PARK Skjern. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Du kan maks. købe 8 billetter med rabat. 

Børn i alderen 0-2 år får gratis entré.  

Bestilling

For at gøre brug af dette tilbud, skal du blot fremvise dit medlemsbevis, når du ankommer til billetsalget i WOW PARK. Du finder medlemsbeviset i MIT detfagligehus

Husk at du skal være medlem i Det Faglige Hus for at gøre brug af tilbuddet.

Du kan maks. købe 8 billetter med rabat. Rabatten gælder ikke ved køb af årskort.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.