Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få 16% rabat til WOW-Park

WOW-Park giver mulighed for at hele familien kan slippe fantasien løs og gå på opdagelse i naturen. Med sin placering ved Skjern, er der ikke langt til de populære feriedestinationer i Jylland, så uanset om du og familien er på ferie i Øst-, Syd- eller Vestjylland, så er WOW-Park inden for rækkevidde. 

Oplevelser for hele familien

WOW-Park byder på unikke aktiviteter, der tager udgangspunkt i fysiske aktiviteter i naturen. Gå på gangbroer i trætoppene, gå på opdagelse i skovbundens legepladser eller udforsk de underjordiske gange. 

  • Få pulsen op - sjove og fysiske lege venter rundt i hele parken
  • Udfordrer motorikken - prøv kræfter med krævende aktiviteter
  • Autentisk oplevelse - WOW-Park er bygget med respekt for naturen
  • Plads til alle - i WOW-Park kan alle lege med uanset alder
  • Sikkerheden er i top - alle aktiviteter er nøje testet og kontrolleret

I WOW-Park kan du nyde medbragt mad, benytte bålpladsen eller besøge caféen, der byder på et spændende udvalg af lokale specialiteter. 

Se alle aktiviteter og muligheder i WOW-Park

Få 16% rabat på billetter

Når du er medlem i Det Faglige Hus får du 16% rabat på alle billetter. Priserne starter ved 88 kr. for børn, når rabatten er fratrukket.

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter og brug rabatkoden dfh for at fratrække rabatten på 16%.

Billetterne kan kun købes med 16% rabat online hos WOW-Park. Billetter kan ikke købes med rabat i billetsalget hos WOW-Park.