Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få 30% rabat til WOW PARK

WOW PARK giver mulighed for at hele familien kan slippe fantasien løs og gå på opdagelse i naturen. Med sin placering i både Skjern og Billund, er der ikke langt til de populære feriedestinationer i Jylland, så uanset om du og familien er på ferie i Øst-, Syd- eller Vestjylland, så er WOW PARK inden for rækkevidde. Du kan allerede nu køber billetter til sæson 2021. Se åbningstider på wowpark.dk

Oplevelser for hele familien

WOW PARK byder på unikke aktiviteter, der tager udgangspunkt i fysiske aktiviteter i naturen. Gå på gangbroer i trætoppene, gå på opdagelse i skovbundens legepladser eller udforsk de underjordiske gange. 

  • Få pulsen op - sjove og fysiske lege venter rundt i hele parken
  • Max gas, fri leg og sjov sammen
  • Udfordrer motorikken - prøv kræfter med krævende aktiviteter
  • Autentisk oplevelse - WOW PARK er bygget med respekt for naturen
  • Plads til alle - i WOW PARK kan alle lege med uanset alder
  • Sikkerheden er i top - alle aktiviteter er nøje testet og kontrolleret

I WOW PARK kan du nyde medbragt mad, benytte bålpladsen eller besøge caféen i Skjern eller restauranten i Billund, der byder på et spændende udvalg af lokale specialiteter. 

Se alle aktiviteter og muligheder i WOW PARK

Få 30% rabat på billetter

Når du er medlem i Det Faglige Hus får du 30% rabat på billetprisen på 199 kr. i Billund og 185 kr. i Skjern. Din pris i WOW PARK Billund er 137,34 kr. og 129,49 kr. i WOW PARK Skjern. (Kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud).

Børn i alderen 0-2 år får gratis entré.  

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter og brug rabatkoden DFH2021 for at fratrække rabatten på 30%.

Billetterne kan kun købes med 30% rabat online hos WOW PARK. Billetter kan ikke købes med rabat i billetsalget hos WOW PARK og gælder ikke til køb af årskort.