Få 15% rabat på billetter til Givskud Zoo

Med vores rabataftale med Givskud Zoo får du 15% rabat på entrebilletter mellem den 1. april - 29. oktober 2023.

Se din pris, når klikker på linket til køb af billetter. 

Vilde oplevelser venter på dig

Kom tæt på de vilde dyr i zoo, på safariture og mød fortidens giganter i dinosaurparken. Tag en vildt god dag, hvor du oplever dyr med naturlig adfærd og god plads. Kør f.eks. blandt løver og oplev den eneste gorillaflok i Danmark.

Et besøg i Givskud Zoo er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Her er plads svarende til over 120 fodboldbaner med masser af dansk natur og gode hyggehjørner.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 15% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 15% i billetsalget hos Givskud Zoo. Rabatten gælder ikke på køb af sæsonkort. 

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.