Få 15% rabat på billetter til Givskud Zoo

Med vores rabataftale med Givskud Zoo får du 15% rabat på entrebilletter mellem den 23. marts - 27. oktober 2024.

Se din pris, når klikker på linket til køb af billetter. 

Vilde oplevelser venter på dig

Kom tæt på de vilde dyr i zoo, på safariture og mød fortidens giganter i dinosaurparken. Tag en vildt god dag, hvor du oplever dyr med naturlig adfærd og god plads. Kør f.eks. blandt løver og oplev den eneste gorillaflok i Danmark.

Et besøg i Givskud Zoo er meget mere end et klassisk zoobesøg, som du kender det fra andre danske zoos. Du får også en fantastisk safarioplevelse og et besøg i den store dinosaurpark samt flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. 

Glæd jer til at gå rundt på de 6 km lange stisystemer, og oplev masser af dyr bl.a. kameler, ulve, gorillaer og mange flere. Husk også pingviner og brillebjørnene i deres anlæg, der begge er de største af sin art i Europa. På safariruterne går dyrene frit omkring jer. Måske kikker en løve ind til jer gennem en rude eller en giraf ned til jer gennem jeres soltag?

I kan også gå millioner af år tilbage i tiden, og stå ansigt til ansigt med 50 dinosaur - alle i naturlig størrelse. Det er lidt af en oplevelse at stå under maven på langhals, møde T-rex og komme tæt på de mange andre giganter.

Vil du have det optimale ud af dagen, skal du afsætte fem-seks timer til besøget i GIVSKUD ZOO.

 

 

Bestilling

Gå direkte til køb af billetter.

Billetterne kan kun købes med 15% rabat via Det Faglige Hus' samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du kan ikke få rabatten på 15% i billetsalget hos Givskud Zoo. Rabatten gælder ikke på køb af sæsonkort. 

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

 

Vi tager forbehold for fejl i priser og tilbud.