Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Spar op til 119 kr. pr. billet til LEGOLAND®

Igen i år får du rabat på billetter til LEGOLAND®. Du sparer hele 29% på entrébilletter, når du bestiller dem online. Normalpris op til 399 kr. pr. person, du sparer 119 kr. og giver kun 280 kr. pr. person.

Myndighederne har givet grønt lys til at åbne LEGOLAND®, og LEGOLAND®har åbent den 8. juni til den 1. november 2020.

Find aktuelle åbningsdage og -tider på legoland.dk.

Du skal købe billetter før du besøger LEGOLAND®

I forbindelse med åbningen af LEGOLAND® skal alle gæster købe billet online før deres besøg. Det vil ikke være muligt at købe billet ved ankomst til LEGOLAND®. Alle gæster med Sæsonpas/fribilletter skal reservere deres besøg inden ankomst. LEGOLAND® åbner op for bookingen den 26. maj kl. 10.00.

Der vil være en begrænsning i antallet af gæster, og derfor vil du kunne opleve både med Sæsonpas og ved køb af billetter, at der kan være dage, hvor der ikke er plads til flere gæster. Overnattende gæster er altid garanteret adgang til LEGOLAND®.  

Når du skal besøge LEGOLAND®

Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND®. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre at allesammen bedst muligt mod coronasmitte.

Der vil være skilte med informationer til gæster i LEGOLAND®, og det anbefales at alle gæster orienterer sig i FAQ på LEGOLANDs hjemmeside om, hvordan man skal forholde sig før og under sit besøg i LEGOLAND®. Af sikkerhedsmæssige hensyn vil nogle forlystelser være lukkede i starten, og man kan altid finde en opdateret oversigt i FAQ’en.

The LEGO® MOVIE World åbner først i 2021

Åbningen af The LEGO® MOVIE World er udskudt til 2021. Mange havde glædet sig, og LEGOLAND® beklager meget, at du må vente lidt endnu med at opleve den store nyhed. LEGOLAND® lover, at det hele er færdigt til 2021, og de lover også, at det bestemt er værd at vente på.

THE LEGO® MOVIE 2 © & ™ DC Comics, Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2020 The LEGO Group. All Rights Reserved.

Køb billetter

Køb billetter online.

Vær opmærksom på, at du skal vælge hvilken dato din billet skal være gyldig. Rabatten er fratrukket de viste priser og gælder kun på billetter købt online.