Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Kom i LEGOLAND® og spar op til 124 kr. pr. billet

Som medlem i Det Faglige Hus kan du spare mange penge på billetter til LEGOLAND®.

Højere, vildere og meget mere LEGOLAND® 

Mød hele verden i LEGOLAND®: Læg nakken tilbage og oplev 5 af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland.Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til 5 af verdens højeste bygninger, nemlig Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center samt Taipei 101.

Eiffeltårnet og deres egen LEGOTOP® på 24 cm har fået storhedsvanvid og sneget sig med. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150.

Oplevelserne i LEGOLAND® er ikke skaleret ned: Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, hvor du skal mestre elementerne ild, lyn, jord og is i 3D. For uden din hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer.

Vov dig ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer.

Nyd duften af nybagte snobrød i indianerlejren og gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland. 36 meter over jorden i LEGOTOP® kan du få overblik over de 65 mio. LEGO® klodser.

Åbningstider i efteråret

I september og oktober har LEGOLAND® ikke åbent hver dag. Se åbningstider og events i LEGOLAND®.

Priser

I perioden fra den 14. august til den 5. november koster entrebilletterne 235 kr. Normalpris for børn er 339 kr. og for voksne 359 kr. – du sparer mellem 104 og 124 kr.

Byt til sæsonpas

Når du besøger LEGOLAND® kan du på dagen købe sæsonpas og få prisen på din entrebillet modregnet. Sæsonpas koster 499 kr. for børn og 649 kr. for voksne. Har du fx købt en entrebillet til 235 kr., betaler du 414 kr. for at tilkøbe et sæsonpas til en voksen.  

Køb et fotopas og spar 281 kr.

Køb et fotopas samtidig med, at du køber dine billetter og opnå rabat på billeder, magneter og nøgleringe. Fotopasset kan anvendes i alle de aktiviteter, som tager fotos og giver ret til 6 stk. valgfri billeder, magneter eller nøgleringe.

Normalpris 480 kr. – din pris 199 kr.

Vinder af konkurrencen om 4 billetter 

Vinderen af de 4 billetter blev Annitta Zacho fra Brøndby Strand.

 

Sådan køber du billetter

Køb billetter til LEGOLAND®

Husk at bruge rabatkoden DFH17 for at fratrække rabatten.

Du kan købe 8 billetter af gangen. Vær opmærksom på, at købte billetter ikke tages retur eller ombyttes til andre perioder.

Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Det Faglige Hus.

 

 

Få hjælp

    OK