Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

LEGOLAND® er klar med nye oplevelser i 2017

Som medlem i Det Faglige Hus kan du få rabat på billetter til LEGOLAND®. LEGOLAND® har lukket for 2016 og åbner igen lørdag den 1. april 2017.  

Højere, vildere og meget mere LEGOLAND® 2017

Mød hele verden i LEGOLAND®: Læg nakken tilbage og oplev fem af verdens højeste bygninger i WORLD’S TALLEST i Miniland. Mere end 830.000 LEGO® klodser er blevet til fem af verdens højeste bygninger, nemlig Burj Khalifa, Shanghai Tower, Makkah Royal Clock Tower Hotel, One World Trade Center samt Taipei 101. Eiffeltårnet og deres egen LEGOTOP® på 24 cm har fået storhedsvanvid og sneget sig med. Der er højt til vejrs og fuld skrue på wauw-effekten på alle modellerne i størrelsesforhold 1:150.

Oplevelserne i LEGOLAND® er ikke skaleret ned: Få det ultimative LEGO® NINJAGO® sus i den interaktive LEGO® NINJAGO® The Ride, hvor du skal mestre elementerne ild, lyn, jord og is i 3D. For uden din hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer. Vov dig ind i spøgelseshuset Ghost – The Haunted House til hårrejsende myrekryb og mærk det frie fald i Polar X-plorer. Nyd duften af nybagte snobrød i indianerlejren og gå på opdagelse i masser af små oplevelser fra hele verden i Miniland. 36 meter over jorden i LEGOTOP® kan du få overblik over de 65 mio. LEGO® klodser.

LEGOLAND® venter med oplevelser fra hele verden og masser af highfives i en fantastisk sæson 2017. 

Rabat på billetter i 2017

Så snart vi er klar med et nyt tilbud, kan du læse om det her på siden eller i vores nyhedsbrev Aktuelt. Er du ikke allerede tilmeldt nyhedsbrevet kan du gøre det på MIT detfagligehus

Bestilling

Det er endnu ikke muligt at købe billetter til LEGOLAND® i 2017. 

 

 

Få hjælp

    OK