Hjælp fra Det Faglige Hus ved masseafskedigelse i Kähler

5. oktober 2018

Det Faglige Hus rykkede straks ud for at assistere medarbejderne, da Kähler annoncerede et møde om masseafskedigelser.

Foto: Advokat Rasmus Nyhuus Rasch og pressefoto fra Kähler Design A/S 

Det Faglige Hus står altid klar til at hjælpe medlemmer, der får problemer på deres arbejdsplads. Da et medlem ansat hos Kähler Design A/S i onsdags kontaktede os og ønskede hjælp til et møde om masseafskedigelser, rykkede advokat Rasmus Nyhuus Rasch fra Det Faglige Hus straks ud.

Kähler Design A/S er netop blevet opkøbt af Rosendahl Design Group, hvilket betyder, at flere medarbejdere vil miste deres job. Blot 4 ud af 29 medarbejdere forventes at skulle flytte fra Næstved med til Rosendahl Design Group i Hørsholm. I den forbindelse indkaldte ledelsen i Kâhler Design A/S med kort varsel til et informationsmøde med alle medarbejdere.

Det korte varsel på ca. 3 timer betød, at andre fagforeninger ikke var repræsenteret på mødet, og Rasmus Nyhuus Rasch informerede derfor alle medarbejderne om deres rettigheder og svarede på spørgsmål.

Derefter formulerede medarbejderne deres ønsker til ledelsen i forbindelse med afskedigelsen, som ledelsen nu vil forholde sig til.

Vi kan også hjælpe dig

Vi står også klar til at vejlede dig om dine muligheder, hvis din arbejdsplads bliver ramt af en masseafskedigelse. Kontakt os på tlf. 7610 9304 eller læs mere på vores hjemmeside.

Vi kan bl.a. fortælle om reglerne om masseafskedigelse i din overenskomst eller i masseafskedigelsesloven. Derudover kan vi hjælpe dig i en forhandling med din arbejdsgiver om, hvilken rammeaftale der skal gælde i forbindelse med en eventuel afskedigelse.