Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Kan min arbejdsgiver forbyde brug af sociale medier som fx Facebook?

Din arbejdsgiver må gerne fastsætte regler for brugen af sociale medier i arbejdstiden og fx helt forbyde dig at bruge Facebook.

Er der på arbejdspladsen en klar politik, som helt forbyder brug af sociale medier i arbejdstiden, der siger, at overtrædelse vil medføre bortvisning, så kan konsekvensen være en direkte bortvisning.

Har din arbejdsgiver ikke fastsat regler for brugen af sociale medier i arbejdstiden, risikerer du en advarsel og eventuelt kraftigere sanktioner, hvis du bruger meget af din arbejdstid på fx Facebook, Snapchat, Twitter, LinkedIn eller YouTube.

Vi anbefaler derfor, at du kun bruger sociale medier i arbejdstiden, når der ligger en klar aftale med din arbejdsgiver om, at det er tilladt, og det er afstemt, hvor meget tid, du må bruge.

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9304 inden kl. 16:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter