Trainee-ordningen

Trainee-forløb (også kaldet forpraktik) er til dig, som gerne vil afprøve en arbejdsplads eller en branche, inden du går i gang med en uddannelse.

Forløbet giver dig mulighed for at få konkret viden og indsigt om en arbejdsplads, mens arbejdspladsen også kan få et grundigt indtryk af dig. 

Efter trainee-forløbet kan du og din arbejdsplads indgå en rigtig uddannelsesaftale, hvis I begge gerne vil fortsætte samarbejdet.

Styrkede erhvervskompetencer

Målet med trainee-ordningen er at give flere nyuddannede ledige (dimittender) mulighed for at styrke deres erhvervsrettede kompetencer. 

Hvis du endnu ikke har været i ordinær beskæftigelse efter, at du har afsluttet din uddannelse, kan et trainee-forløb derfor være med til at styrke dine kompetencer og jobmuligheder. 

I gang med et trainee-forløb

Hvis du gerne vil i gang med et trainee-forløb, skal du tale med dit jobcenter, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er en mulighed for dig.

Der kan udbetales tilskud til et trainee-forløb.

 

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303.