Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Trainee-ordningen

Trainee-forløb (også kaldet forpraktik) er til dig, som gerne vil afprøve en arbejdsplads eller en branche, inden du går i gang med en uddannelse.

Forløbet giver dig mulighed for at få konkret viden og indsigt om en arbejdsplads, mens arbejdspladsen også kan få et grundigt indtryk af dig. 

Efter trainee-forløbet kan du og din arbejdsplads indgå en rigtig uddannelsesaftale, hvis I begge gerne vil fortsætte samarbejdet.

Styrkede erhvervskompetencer

Målet med trainee-ordningen er at give flere nyuddannede ledige (dimittender) mulighed for at styrke deres erhvervsrettede kompetencer. 

Hvis du endnu ikke har været i ordinær beskæftigelse efter, at du har afsluttet din uddannelse, kan et trainee-forløb derfor være med til at styrke dine kompetencer og jobmuligheder. 

I gang med et trainee-forløb

Hvis du gerne vil i gang med et trainee-forløb, skal du tale med dit jobcenter, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er en mulighed for dig.

Der kan udbetales tilskud til et trainee-forløb.

 

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9303 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter