Trainee-ordningen

Trainee-forløb (også kaldet forpraktik) er til dig, som gerne vil afprøve en arbejdsplads eller en branche, inden du går i gang med en uddannelse.

Forløbet giver dig mulighed for at få konkret viden og indsigt om en arbejdsplads, mens arbejdspladsen også kan få et grundigt indtryk af dig. 

Efter trainee-forløbet kan du og din arbejdsplads indgå en rigtig uddannelsesaftale, hvis I begge gerne vil fortsætte samarbejdet.

Styrkede erhvervskompetencer

Målet med trainee-ordningen er at give flere nyuddannede ledige (dimittender) mulighed for at styrke deres erhvervsrettede kompetencer. 

Hvis du endnu ikke har været i ordinær beskæftigelse efter, at du har afsluttet din uddannelse, kan et trainee-forløb derfor være med til at styrke dine kompetencer og jobmuligheder. 

I gang med et trainee-forløb

Hvis du gerne vil i gang med et trainee-forløb, skal du tale med dit jobcenter, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er en mulighed for dig.

Der kan udbetales tilskud til et trainee-forløb.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket