Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Ændringer i din uddannelse eller indtægt

Når du er under uddannelse og er fritaget for at betale kontingent til a-kasse eller fagforening, skal du altid huske at give os besked, hvis der sker ændringer i din uddannelse eller din indtægt.

Du skal give os besked, hvis du:

  • skifter eller afbryder dit studie.
  • får en højere indkomst før SKAT, end du har oplyst.
  • får indkomst ved siden af din elevløn.
  • skal på barsel og have barselsdagpenge.
  • bliver syg og skal have sygedagpenge.
  • gennemfører din uddannelse på kortere tid end planlagt.
  • forlænger din uddannelse.
  • får mere end 10 timers arbejde pr. uge i dit fritidsjob.

Skriv til os via kontaktformularen nedenfor eller ring til os. Det er vigtigt, at du giver os besked så hurtigt som muligt.

Ændringerne i din uddannelse eller indtægt kan have betydning for din ret til at være fritaget for at betale kontingent, mens du er under uddannelse. 

Du kan risikere at skulle tilbagebetale kontingent

Opfylder du ikke betingelser for fritagelse af kontingent, har vi pligt til at opkræve kontingent for hele den periode, hvor du har været fritaget. Jo før du kontakter os omkring ændringerne, jo mindre vil du derfor blive opkrævet. 

Det kan også have betydning for den hjælp, du kan få fra fagforeningen.

Husk, at du kun bliver fritaget at betale kontingent til a-kassen for et år af gangen. Derefter skal du søge om fritagelse for kontingent igen.

Gratis medlemskab under uddannelse

Er du under uddannelse og ikke allerede fritaget for at betale kontingent, kan du læse mere om dine muligheder for gratis fagforening og gratis medlemskab af a-kassen.

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9302 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter