Hvad får du for 0 kr.?

Gratis fagforening under uddannelse

Vi hjælper dig med faglig og juridisk hjælp og rådgivning, hvis du har problemer med forhold, der direkte relaterer til din uddannelse eller læreplads. Som studerende kan du også gøre brug af vores hjælp i forhold til dit fritidsjob, hvis det ikke overstiger 15 timer om ugen i gennemsnit.

Læs mere om medlemskab af fagforeningen under uddannelse.

Gratis a-kasse til studerende

I nogle situationer kan du få gratis medlemskab af a-kassen, mens du er under uddannelse. Det kan være en god ide at melde sig ind, fordi du også hurtigere vil få ret til dagpenge, når du er færdig med at være studerende. 

Læs mere om medlemskab af a-kassen under uddannelse.

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.

Gode forsikringer

Via Fagforsikring kan du tegne alle dine forsikringer og få en lav selvrisiko. HUSK - at du kun er indboforsikret via dine forældre til max 21 år.

Du kan tegne en heltidsulykkesforsikring til 20 kr. om måneden. Du opkræves dog 40 kr. hveranden måned for forsikringen. Forsikringen dækker dig 24 timer i døgnet, hvis du kommer ud for en ulykke. Husk at den børneulykkesforsikring, som dine forældre evt. har tegnet, udløber, når du fylder 18 år.

Læs mere om gode forsikringer.

Ferietilbud

Vi lejer ferieboliger ud både i Danmark og udlandet til medlemsvenlige priser. Se alle vores spændende ferietilbud.

Lang åbningstid

Vi er her for dig. Du kan træffe os hver dag på telefonerne, hvor vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00 - 18.00, fredag til kl. 14.00.

Landsdækkende service

Vi har kontorer over hele landet. Du finder os i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, København og Hillerød.

Når du er færdiguddannet

Når du er færdig med din uddannelse, begynder du at betale kontingent til fagforeningen og evt. også a-kassen, hvis du har haft gratis kontingent her. Hvis du ikke har været medlem af a-kassen under uddannelsen, kontakter vi dig og sørger for, at du bliver optaget, så du hurtigst muligt kan blive dagpengeberettiget.

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, så du er sikker på, at du betaler mindst mulig i kontingent, når du har afsluttet din uddannelse. De lave priser er vel at mærke uden, at vi går på kompromis med kvaliteten i vores medlemsservice. Du er fuldt ud dækket lige så godt som i andre dyrere fagforeninger og a-kasser.

Læs mere herom under Priser.

Billetter til sport

Det Faglige Hus er sponsor i en række sportsklubber rundt omkring i landet. Du har hver måned mulighed for at vinde billetter til deres kampe. Læs mere om sportstilbud.

Tilbudsshoppen

Få rabat på fx parfumer, cykler, rejser, hotelophold, tøj, briller, mobilabonnement, sportstøj, kropspleje, bil-tilbehør, smykker, ure. - Og meget mere. Der kommer hele tiden nye tilbud.

Gå til Tilbudsshoppen.

Nyhedsbreve

Vi sender nyheder og gode tilbud direkte til din indbakke

Konkurrencer

Du vil løbende kunne deltage i konkurrencer om billetter til koncerter, rejser m.m.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9302
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket