Black Friday - glæd dig til et godt tilbud

Bliv medlem og få et ekstra godt tilbud

Black Friday rimer på gode tilbud, men hvad gør vi, når vi i forvejen har Danmarks laveste pris på fagforening med a-kasse? Jo, vi giver da nye medlemmer et ekstra godt tilbud. Vores Black Friday tilbud gælder allerede fra den 1. november.

Bliv medlem og få et gavekort til Gaveshoppen (værdi 500 kr.) og 6 måneders gratis fagforening.

Tilbuddet gælder fra den 1. november t.o.m. den 25. november 2023.   

Det er nemt at blive medlem
Du kan nemt melde dig ind her på siden. Brug rabatkoden BLACKFRIDAY23, når du melder dig ind for at få et gavekort til Gaveshoppen og 6 måneders gratis fagforening.  

Bliv medlem 

 

Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi til dig, eller du kan kontakte os på tlf. 7020 2064. Vi er klar ved telefonen mandag til torsdag kl. 8-18, fredag kl. 8-14. 

Få hjælp til indmeldelsen

Formularen sendes via en sikker forbindelse

  

Regler for kampagnen

For at indløse dette tilbud, skal du blive meldt ind i fagforeningen og a-kassen. Du modtager et gavekort, når du har betalt dit første kontingent.

Denne kampagne kan ikke kombineres med andre kampagner, eller hvis du er under uddannelse og bliver fritaget for kontingent i fagforening og a-kasse.

Kampagnen gælder for personer, der bliver medlem mellem den 1. november t.o.m. den 25. november 2023.

Vælg selv mellem masser af gaver (værdi 500 kr. pr. gave)

Du får et gavekort til Gaveshoppen, hvor du kan vælge mellem lækre gaver fra kendte mærker som fx Kaj Bojesen, Georg Jensen, Black & Decker og Eva Trio. Du får desuden 6 måneders gratis fagforening. Se det store udvalg af gaver her.

Altid Danmarks laveste pris

Hos os er det faktisk Black Friday året rundt, vi har nemlig Danmarks laveste pris på et medlemskab i fagforening og a-kasse. Faktisk har vi været Danmarks billigste i mere end 15 år, og mon ikke vi bliver ved med at være det i fremtiden – det er vores plan! 

Så billigt er det:

Fagforening 69 kr. 

A-kasse 485 kr. 

I alt 554 kr. pr. måned.  

Vælg Det Faglige Hus og spar penge
Der er mange gode grunde til at blive medlem i Det Faglige Hus. Udover at du typisk sparer mellem 4.000 og 6.000 kr. om året ved at skifte til os, så er vi klar til at hjælpe dig, hvis du bliver ledig eller har problemer på dit arbejde. Se gode grunde til, hvorfor du skal vælge Det Faglige Hus