Prisen falder i Det Faglige Hus i 2023

12. december 2022

Idéen i Det Faglige Hus er og har altid været, at det skal være muligt for lønmodtagere at få både fagforening og a-kasse uden, at det skal koste en formue.

Den nye pris på i alt 554 kr. pr. måned for både fagforening og a-kasse gælder fra den 1. januar 2023.

Hvordan er det muligt, at prisen falder, når den stiger alle andre steder?

Det er muligt, fordi flere og flere medlemmer vælger os, og fordi effektiv drift og omkostningsbevidsthed altid har kendetegnet Det Faglige Hus.

Billigt kontingent er en hjertesag

Da landsformand Johnny Nim oprettede Det Faglige Hus for 30 år siden, satte han allerede dengang en ære i at levere et kvalitetsprodukt til en lavere pris end konkurrenterne.

Ja den er god nok, selvom inflationen er på sit højeste, så falder prisen på dit medlemskab i Det Faglige Hus med 1 kr. Det betyder, at vi forsat er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Idéen er og har altid været, at det skal være muligt for lønmodtagere og selvstændige at få både fagforening og a-kasse uden, at det skal koste en formue.

Samme pris i 14 år

Fagforeningen har derfor også kostet 69 kr. i de seneste 14 år. Kan du komme i tanke om andet, hvor prisen er den samme som for 14 år siden? I hvert fald ikke prisen på smør.

A-kassen koster 485 kr. pr. måned. Når du er medlem af en a-kasse betaler du både et statsbidrag til staten og et administrationsbidrag til a-kassen.

Administrationsbidraget fastsætter vi selv, og her har vi de sidste 8 år faktisk barberet 1 krone af hvert år. Det er måske ikke noget, du har lagt mærke til, fordi stigningen i statsbidraget ofte har betydet en samlet prisstigning. Det er dog ikke tilfældet i år, og derfor falder prisen med 1 kr.

Mange er pressede på økonomien

Landsformand Johnny Nim siger: ”Jeg er ikke mindst glad for, at vi holder priserne i ro i en tid, hvor mange er pressede på økonomien og har svært ved at betale regningerne.

Nogle kan derfor godt være fristet til at spare fagforening og a-kasse væk, men det er sjældent en god idé. 69 kr. er en meget lav pris at betale for, at du kan være sikker på at få juridisk hjælp, hvis du oplever problemer på dit arbejde.

Og i en tid hvor mange virksomheder går konkurs, er det jo ekstra vigtigt at være medlem af en a-kasse, så du kan få dagpenge, hvis du mister jobbet”.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på
Vores telefoner er lukket