Din tur til at give en gave? Vi gør det nemt og gratis for dig.

Vi har gjort det nemt for dig at give dine venner en ekstra gave. I februar kan vi fejre 36 år med høj faglig service og Danmarks laveste pris – vi fylder nemlig 36 år. Vi vil derfor gerne give dig og din ven en fødselsdagsgave. 

Har du en kollega, en ven eller et familiemedlem, der melder sig ind i fagforeningen og evt. a-kassen lige nu, forærer vi jer begge en gave efter eget valg til en værdi på op til 500 kr.

Har din ven også fortjent at spare penge? 

Som du sikkert allerede ved, er Det Faglige Hus Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle, så din ven kan helt sikkert også spare penge ved at skifte.

Send os oplysninger om dig og din ven, så ringer vi din ven op og klarer indmeldelsen, så sparer I begge to en masse penge og er et skridt tættere på at få hver en gave fra os.

Om dig:
Om personen du anbefaler:

Formularen sendes via en sikker forbindelse

 

Din ven kan også selv melde sig ind i Det Faglige Hus

Din ven kan også nemt selv melde sig ind. Brug rabatkoden FØDSELSDAG, så får både du og din ven en gave. Bliv medlem på detfagligehus.dk

Regler for kampagnen

Det er et krav, at din ven bliver meldt ind i fagforeningen og evt. a-kassen. Vi sender gavekortene til jer begge, når din ven har betalt sit første kontingent.

Denne kampagne kan ikke kombineres med andre kampagner. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. 

Kampagnen gælder for personer, der bliver medlem mellem den 1. februar og den 29. februar 2024.

Vælg selv mellem masser af gaver (værdi op til 500 kr. pr. gave)

I får hver især et gavekort til Gaveshoppen, hvor I kan vælge mellem lækre gaver fra kendte mærker som fx Royal Copenhagen, Georg Jensen, Black & Decker og Eva Trio, eller I kan få gratis fagforening i 6 måneder.  

Se det store udvalg af gaver her.

Du kan fordoble antallet af gaver til dig selv

Anbefaler du 3 eller flere medlemmer, får du 2 gavekort, hver gang du anbefaler et medlem. På den måde kan du vælge flere gaver eller spare op til dyrere gaver.