Jobmatch - find den rette medarbejder

Mangler din virksomhed en ny medarbejder, kan vi hjælpe med at formidle kontakt til vores ledige medlemmer, som har de rette kompetencer.

Jobmatch er et tilbud til virksomheder, hvor vi hjælper dig eller din arbejdsplads, når I er på udkig efter nye ansatte.

Vi sørger for at matche dit jobtilbud med de ledige medlemmer, der har de rette kompetencer og den erhvervserfaring, du efterspørger.

Vi er en tværfaglig a-kasse og har ledige medlemmer inden for alle faggrupper i hele landet. Det er derfor altid et forsøg værd at kontakte Det Faglige Hus Jobmatch. Måske er vi vejen til din næste medarbejder.

Vores afdelinger er placeret i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Vi ønsker at gøre vejen fra ledighed til job så kort som mulig til gavn for både virksomheder og vores medlemmer. Vi kender de ønsker og jobdrømme, som de jobsøgende har i vores a-kasse, og derfor kan vi hurtigt og nemt finde den medarbejder, der passer til jeres behov.

Er du ledig?

Er du ledig, skal du ikke gøre noget særligt for at blive en del af Jobmatch. Du er automatisk med, da det bygger på den kontakt, du i forvejen har med vores vejledere, når du er meldt ledig i a-kassen.

Ønsker du hjælp til jobsøgning, kan du se vores mange tilbud her.

Ring til Jobmatch på tlf. 7610 9320

Ønsker du at høre mere om vores jobformidling, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7610 9320 i vores åbningstid mandag – torsdag kl. 8.00 - 15.00 og fredag kl. 8.00 – 14.00.

Skriv til Jobmatch

Udfyld formularen for at skrive til Jobmatch. Vi kontakter dig senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.

Du kan også skrive en mail til jobmatch@detfagligehus.dk

Vi glæder os til at hjælpe virksomheder og kandidater med at finde hinanden.

Jobmatch kontaktformular

Formularen sendes via en sikker forbindelse

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket