Selvbooking af møder i jobcentret

Du har pligt til selv at booke dine møder med jobcentret igennem Min Side på jobnet. Det kaldes selvbooking. 

Mødepligt i jobcentret

På Min side på jobnet kan du booke jobsamtaler og informationsmøder med jobcentret. Du har pligt til at møde til samtaler i jobcentret.

Du har pligt til at deltage i de møder, som du booker igennem Selvbooking. Hvis du bliver væk fra mødet uden gyldig grund eller ikke melder afbud, kan det have betydning for din ret til dagpenge.

Hvis du ikke booker mødet inden for fristen, vil du automatisk blive afmeldt jobcentret som ledig. Det betyder, at du ikke har ret til dagpenge, før du tilmelder dig jobcentret igen - og booker et møde. Det er derfor vigtigt, at du husker at booke dit møde på Min side på jobnet.

Se, ombook eller meld afbud til møde i jobcentret

På Min side på jobnet kan du se dine kommende møder med jobcentret. Her har du også mulighed for at ombooke eller melde afbud til et allerede booket møde.

Jobcentret kan vælge, at du ikke skal være omfattet af bestemmelserne om selvbooking. I det tilfælde vil du fortsat blive indkaldt af jobcentret til samtaler, og du vil ikke selv kunne booke møder igennem Min side på jobnet. Du har fortsat pligt til at møde til samtalerne i jobcentret.

Du kan allerede nu selv booke dit møde på Min side på jobnet. Få hjælp til at booke dit møde her.

Hvis du får problemer med at booke dit møde på Min side på jobnet, skal du kontakte dit jobcenter eller jobnets support.

Du har også selv pligt til at booke nogle af dine møder i a-kassen. Læs mere om booking af møder i a-kassen.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket