Samtaler i jobcentret

I de første 6 måneder af din ledighed skal du deltage i min 6 obligatoriske jobsamtaler. Derudover kan vi indkalde dig til en rådighedssamtale, hvis der er behov for det.

Under de første 3 måneder står vi for dit kontaktforløb. Det betyder, at du som udgangspunkt skal til mindst 3 individuelle jobsamtaler hos os. Du skal til den første samtale med os senest 2 uger efter, at du har tilmeldt dig som dagpengemodtager på jobnet.dk.

Hvis du er ledig i mere end 3 måneder, vil du overgå til et kontaktforløb i jobcentret, som står for dit kontaktforløb i resten af tiden, hvor du er ledig. Hvis du ønsker det, kan vi deltage i den første jobsamtale i jobcentret for at sikre en god overgang. Vi deltager som udgangspunkt digitalt, medmindre du ønsker andet. Husk at du skal give os eller jobcentret besked i god tid, hvis du ikke ønsker, at vi deltager.

Du skal selv booke dine samtaler med os og jobcentret inden for den frist, som vi eller jobcentret fastsætter.

Fokus på din jobsøgning

Til jobsamtalerne i jobcentret vil der være fokus på din jobsøgning, hvor der vil blive fulgt op på din jobsøgning og din kommende jobsøgning. Jobcentret kan pålægge dig at søge konkrete job.

Til samtalen aftaler vi det fortsatte kontaktforløb og andre aktiviteter, som du eller jobcentret forventer at gennemføre inden næste jobsamtale. 

Særlig indsats

Når du har haft optil 16 måneders sammenlagt ledighed, skal du til samtale i jobcentret , hvor de tilbyder dig en intensiveret indsats. Vi deltager i samtalen, medmindre du ikke ønsker det. Husk at sige det til os eller jobcentret i god tid, hvis du ikke ønsker, at vi deltager.

Ved samtalen skal vi drøfte en intensiveret indsats, som kan bestå i, at du enten får tildelt en personlig jobformidler eller får tilbudt et kombinationsforløb med hyppige samtaler og et virksomhedsrettet tilbud.

Overgang til de nye regler 1. januar 2024

Du skal være opmærksom på, at der kan gælde andre regler for dig, som har modtaget dagpenge inden den 1. januar 2024, og som ikke har genoptjent retten til dagpenge. Læs mere her.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket