Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Uddannelser og kurser

Hvad enten du er ledig eller i arbejde, har du stadig mulighed for at deltage i en række uddannelser og kurser. Læs mere om din muligheder. 

Jobrettet uddannelse

Er du ledig, får du tilbudt en jobrettet uddannelse af 6 ugers varighed, hvis du enten er ufaglært, eller hvis du har en uddannelse, der svarer til en erhvervsuddannelse (faglært). Du kan også have ret til en jobrettet uddannelse, hvis du har en kort videregående uddannelse (KVU) ud over en erhvervsfaglig uddannelse.

Du kan som hovedregel deltage i en jobrettet uddannelse, når du har været ledig i sammenlagt 5 uger.

Andre uddannelser og kurser med dagpenge

Foruden jobrettet uddannelse har du også mulighed for at deltage i en række andre uddannelser og kurser med dagpenge. Du skal dog have lavet en aftale med a-kassen og jobcentret. 

Kurser til medlemmer

Du har også mulighed for at komme på kurser hos Det Faglige Hus, hvis du er medlem. Vi afvikler typisk kurser i kommunikation, forhandling og konflikthåndtering, og du vil blive informeret i Aktuelt og MIT Arbejdsmiljø, når vi igen har kurser at tilbyde.

Uddannelse til dig der er i arbejde

Er du i arbejde, findes der også en række uddannelsestilbud, som du kan benytte dig af. Du kan blandt andet søge om VEU-godtgørelse eller SVU. Om du skal have VEU-godtgørelse eller SVU afhænger af niveauet på den uddannelse, du vil tage.

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9303 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter