Fortsat billigt kontingent i 2024

13. december 2023

Vi tør godt love, at Det Faglige Hus også i 2024 bliver Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Kontingentet til fagforeningen forbliver 69 kr. pr. måned, hvilket det har været i 15 år. Og vi nedsætter for 10. år i streg administrationsbidraget til a-kassen med 1 kr.

Den samlede pris for fagforening og a-kasse i 2024 bliver 566 kr.

Se vores priser for 2024

Lave priser trods nye opgaver for staten

Medlemmerne strømmer til Det Faglige Hus, og derfor er det muligt for os at fastholde vores lave kontingentpolitik.

Og det til trods for, at vi fra årsskiftet overtager en stor del af jobcentrets arbejde med jobformidling, og vi derfor er i fuld gang med at opnormere med flere medarbejdere på alle vores 6 lokalkontorer, som skal guide vores medlemmer til nye job de første 3 måneder, de er ledige.

Alle skal have råd til en fagforening og a-kasse

Det er og har altid været vigtigt for os, at lønmodtagere og selvstændige kan være medlem af både fagforening og a-kasse uden, at det skal koste en formue.

Og i dag hvor renterne stiger, og priserne stadig er høje, er mange pressede på økonomien, og det er endnu vigtigere at bevare sit økonomiske sikkerhedsnet, som en fagforening og a-kasse jo er.

Staten har besluttet, at statsbidraget og atp i 2024 skal stige med samlet 13 kr. for et fuldtidsmedlemskab i a-kassen. Derfor vil det samlede kontingent til a-kassen stige med 12 kr. pr. måned. Det er en ret høj stigning fra statens side til næste år. Til gengæld steg statsbidraget og atp ikke i 2023.

Kun frivillige og lave gebyrer

Vi har enkelte frivillige gebyrer, som heller ikke stiger til næste år. Der er tale om gebyrer, som du nemt kan undgå, hvis du betaler dit kontingent kvartalsvis til tiden via Betalingsservice.

Også her er der penge at spare i Det Faglige Hus, idet andre fagforeninger og a-kasser ofte kræver højere gebyrer, som ikke er frivillige.

Læs om vores gebyrer