Vi runder 200.000 medlemmer 2 år før tid

1. marts 2023

I Det Faglige Hus er vi stolte af, at vi har indfriet vores vision om 200.000 medlemmer 2 år før tid.

Vi rundede i dag et medlemstal på 200.000, og vi kan nu kalde os for landets 3. største a-kasse og fagforening.

Opskriften på succesen er den samme som i 1988, nemlig at vi sætter medlemmet i centrum.

Samtlige medarbejdere kunne på en temadag i 2019 komme med input til organisationens visionsplan. Ifølge visionsplanen var målet at nå 200.000 medlemmer inden udgangen af 2025, altså først om 2 år. Det var derfor en festdag, da vi konstaterede, at vi havde indfriet målet allerede nu.

Formand Johnny Nim fylder 70 år

Festen bliver heller ikke mindre af, at det falder sammen med, at vi kan fejre 35 års jubilæum i fagforeningen og formand og stifter Johnny Nims 70 års fødselsdag.

”Bedre fødselsdagsgave kan man ikke ønske sig. I 1988 var mit udgangspunkt en fagforening med 30.000 medlemmer, altså lige så mange medlemmer som den, jeg kom fra i Teknisk Landsforbund.

I dag er visionen, at Det Faglige Hus bliver Danmarks største faglige organisation. Vi er tæt på HK, og om 5 år har vi også lagt 3F bag os. Fagbevægelsens Hovedorganisation vil ikke have noget at gøre med os, men vi klarer os også fortræffeligt på egen hånd. Det Faglige Hus repræsenterer fremtiden,” siger Johnny Nim, som placerer æren for den store vækst hos organisationens 380 ansatte.

Se video om Det Faglige Hus’ historie.

Medlemstallet stiger mere og mere

”Vi nyder godt af en stab af loyale, dygtige og fleksible medarbejdere, så vi kan omstille os i takt med arbejdsmarkedet og vores medlemmers hverdag og behov. Engang var vi generalister alle sammen, i dag er medarbejderne specialiseret inden for enkelte fagområder.

Jeg har nogle gange tænkt, at medlemsvæksten måtte stoppe på et tidspunkt. Men medlemstallet stiger tværtimod mere og mere for hvert år, der går, og vi har haft en tilgang på 40.000 medlemmer alene i 2021 og 2022,” siger Johnny Nim.

Festlighederne markeres over 2 dage i Musikhuset Esbjerg med en offentlig reception fredag den 3. marts og dagen efter med en fest for alle medarbejdere.

Vind luksusgavekort på 2.000 kr.

Er du medlem i Det Faglige Hus, kan du også være med til at fejre, at vi har rundet 200.000 medlemmer. Du kan vinde et luksusgavekort på 2.000 kr., hvis du deltager i konkurrencen på Facebook.

Tusind tak for loyaliteten til verdens bedste medlemmer! I fortjener verdens bedste service, som vi lægger os i selen for at give jer hver eneste dag – vel at mærke til Danmarks billigste kontingent.

Vil du også være medlem?

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Ønsker du den bedste fagforening og a-kasse, kan du blive meldt ind her.

Video: Succes kommer ikke af sig selv