Betalingsservice

Tilmeld dig Betalingsservice og spar betalingsgebyret på 20 kr. Du kan selv tilmelde dig Betalingsservice på MIT detfagligehus, eller du kan sende dine oplysninger til os. Så klarer vi tilmeldingen for dig.

Du opnår disse fordele ved at tilmelde dig Betalingsservice:

  • Det er nemt og bekvemt.
  • Du sparer et betalingsgebyr på 20 kr.
  • Betaling sker altid rettidigt, så du undgår rykkergebyr på 100 kr.
  • Du sparer op til 30 kr., som det koster at betale på posthuset/banken.

Tilmelding

Du kan nemt tilmelde dig Betalingsservice på MIT detfagligehus under Profil og Medlemskab. Når du er tilmeldt, kan du også finde dit aftalenr. og se, hvornår din betalingsaftale er gældende fra. 

Du kan også udfylde formularen nedenfor og sende til os. Så sørger vi for, at du bliver tilmeldt Betalingsservice.

Dine oplysninger

Formularen sendes via en sikker forbindelse

Ønsker du vores hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte os. Husk at have dine kontooplysninger klar, så sørger vi for, at du hurtigt bliver tilmeldt.

Ændring af bankkonto

Har du skiftet bank, eller er der andre forhold, som gør, at dit kontingent skal betales fra en ny konto, skal du enten selv rette det på din netbank eller få dit pengeinstitut til at hjælpe dig med det. Vi har desværre ikke mulighed for at foretage ændringer.

Frist for tilmelding til Betalingsservice

Er du tilmeldt Betalingsservice i den første halvdel af måneden, er du sikker på, at dit kontingent bliver betalt her igennem fra den næste måned. Bliver du tilmeldt senere, vil du sandsynligvis modtage et indbetalingskort for næste måned, og først være tilmeldt Betalingsservice den efterfølgende måned.

Fristerne for tilmelding til Betalingsservice svinger med nogle få dage fra måned til måned.