Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Gebyrer

Når du er medlem i Det Faglige Hus, kan du nemt undgå at blive opkrævet gebyrer, fordi vi opkræver kun gebyr, når din kontingentbetaling medfører særlige administrationsudgifter.

Vi opkræver et gebyr på 10 kr., når du er medlem af fagforening og evt. a-kasse og mod gebyr har valgt månedsvis betaling i stedet for den automatiske kvartalsvise betaling. 

Vi opkræver også gebyr, hvis du ikke har tilmeldt din betaling til Betalingsservice. Her opkræver vi 20 kr. pr. betaling. Det er nemt at tilmelde sin kontingentbetaling til Betalingsservice, og der er mange fordele ved det.

Sluttelig opkræver vi et rykkergebyr, hvis du ikke betaler dit kontingent til tiden. Her opkræver vi 100 kr. pr. rykker.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7545 3577 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter