Jobunivers – din jobsøgning fra start til slut

I Jobunivers finder du alt det, du har brug for, når du er på udkig efter et nyt job. Du får hjælp med din jobsøgning fra start til slut, så du kan komme godt videre i din jobrejse.

Med Jobunivers kan du forbedre dit ansøgningsmateriale, så det står skarpt – og så du har en god chance for at blive inviteret til en jobsamtale og hurtigt finde dit næste job.

Log på MIT detfagligehus og besøg Jobunivers.

Du kan lede blandt tusindvis af job og forhåbentlig finde den stilling, der matcher netop dig.

Eksempler på hvad du kan i vores virtuelle Jobunivers:

  • Finde et job i jobdatabasen.
  • Skrive en ansøgning med hjælp fra ansøgningsassistenten.
  • Få en skabelon til, hvordan du skal sætte dit CV og din ansøgning op. CV-byggeren kan automatisk hente dit CV fra jobnet.dk, hvilket gør det hurtigt at bygge et godt CV.
  • Tage en personprofil, som hjælper dig med at sætte ord på dine kompetencer og dine stærke og svage sider. Læs rapporterne bagefter og bliv klogere på dig selv. Du vælger selv, om du fx vil vedlægge personlighedstesten sammen med dit CV, når du sender din ansøgning afsted.
  • Prøve Jobmatch, hvor din profil matches med en virksomhed, der mangler medarbejdere.
  • Finde inspiration i videoer og artikler, som kan hjælpe dig med din jobsøgning.

Vær opmærksom på, at alle funktioner desværre ikke kan vises, hvis du bruger Jobunivers på din mobil. Vi anbefaler derfor, at du bruger en computer for at tilgå alle vores digitale værktøjer.

Opgaverne hjælper dig i gang

Er du ledig, finder du øverst i Jobunivers en række opgaver, som hjælper dig igennem de forskellige funktioner. Opgaverne er samtidig med til at sikre, at du husker at få gjort det, du har pligt til, når du får dagpenge.

Er du ikke ledig, er opgaverne stadig en god vej ind i Jobunivers, da de giver et indblik i alt det, du kan.

Se vores introduktionsvideo

Det er nemt at bruge Jobunivers. Men hvis du har svært ved at komme i gang, anbefaler vi, at du starter med at se introduktionsvideoen til Jobunivers.

Videoen finder du som en af de første opgaver øverst i Jobunivers. Du kan også se videoen her. Dermed kan du hurtigt komme i gang med at finde de relevante ledige stillinger og benytte alle vores digitale værktøjer.

robot.png

Hvordan virker ansøgningsassistenten?

Det har aldrig været lettere at komme i gang med at skrive en jobansøgning end nu, hvor du kan få hjælp af vores ansøgningsassistent.

Hvis du gerne vil skrive en specifik ansøgning til et job, skal du blot kopiere stillingsopslaget og indtaste dine kvalifikationer. Derefter hjælper assistenten med at skrive en ansøgning, der er målrettet jobbet med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du kan også vælge, hvilken tone ansøgningen skal skrives i – fx venlig eller professionel.

Du kan altid tilpasse ansøgningen bagefter og rette sætningerne til, så du sikrer, at du kan genkende dig selv i teksten. Assistenten kommer altid med nye forslag hver gang, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt din ansøgning kommer til at ligne andres.

Joblog flytter måske til Jobuniverset

Vi ved, at der er mange ting, du skal huske på, når du er ledig. Du skal bl.a.  både udfylde din joblog på jobnet.dk og dit dagpengekort i MIT detfagligehus. Vi håber dog, at jobloggen snart flytter fra jobnet.dk til Jobunivers, så det hele er samlet ét sted.

Men indtil da, er det vigtigt at nævne, at du stadig skal registrere din jobsøgning i jobloggen på jobnet.dk, da Jobunivers ikke snakker sammen med jobloggen endnu.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til Jobunivers, kan du kontakte os på A-kassens hotline.

Husk også, at du altid har mulighed for at booke en tid til karriererådgivning eller møde op til åben vejledning og få hjælp via konstruktive samtaler og kyndig vejledning. Hos Det Faglige Hus ønsker vi nemlig at hjælpe dig godt videre i din jobsøgning.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket