Karriererådgivning – kom videre i dit arbejdsliv

Ønsker du at komme videre i dit arbejdsliv, eller er du usikker på, hvad du vil arbejde med i fremtiden, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vores dygtige vejledere kan give dig sparring om drømmejobbet og inspiration til at gå nye veje. En karrieresamtale handler om at finde det job, hvor du trives optimalt både fagligt og personligt.

Vi giver gode råd til din jobsøgning og vejleder dig om dine karrieremuligheder, uanset om du er ledig eller ej. Vi kender arbejdsmarkedet og kan hjælpe dig med at blive afklaret om din jobsituation. Læs også om jobsøgning og dagpenge.

Vi gennemgår også din jobansøgning og hjælper dig med at skrive et skarpt CV. Du har også mulighed for at få gode tips til jobsamtalen.

Husk også at en karrieresamtale kan være en god idé allerede i din opsigelsesperiode, hvis du er blevet sagt op, så vi kan hjælpe dig hurtigt videre.

Det hjælper vi med

Du er selv med til at bestemme, hvad samtalen skal fokusere på, da vi tager udgangspunkt i dine udfordringer og ønsker.

Eksempler på hvad vi hjælper med:

  • Vi vejleder dig om dine karrieremuligheder og sparrer med dig om drømmejobbet, uanset om du ønsker at blive på din nuværende arbejdsplads, få et nyt job eller et brancheskift.
  • Sammen med dig afklarer vi, hvad der er dine styrker og får sat de rette ord på dine kompetencer og joberfaringer.
  • Vi svarer på dine spørgsmål om jobsøgning og gennemgår din ansøgning og dit CV.
  • Hvis du er fastbrændt i dit nuværende job og har brug for indspark til, hvordan du kommer videre enten der, hvor du er nu, eller i et andet job.
  • Vi giver dig gode råd om, hvordan du bruger dit netværk aktivt, når du søger job.
  • Vi hjælper dig med at udvikle din LinkedIn profil, så den er skarp og målrettet på jobsøgning. Download allerede nu vores quickguide med 5 tips til, hvordan du kommer i gang med LinkedIn i din jobsøgning.
  • Du får gode tips, så du er godt forberedt til jobsamtalen.
  • Overvejer du at uddanne dig, kan vi også rådgive dig om, hvor du får mere information om forskellige uddannelsesmuligheder alt efter, om du er ledig eller ej.

Book en gratis karrieresamtale

Ønsker du en karrieresamtale, kan du booke et møde med os i MIT detfagligehus eller ved at ringe på tlf. 7610 9303.

Samtalen vil typisk vare 1 time og enten foregå telefonisk eller på et af vores kontorer i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Karrieresamtalen er gratis, når du er medlem i Det Faglige Hus.

Slidt ned af dit job

Ønsker du at skifte spor i din karriere, fordi du ikke længere kan passe dit arbejde på grund af problemer med dit helbred, så står vores Social Team klar til at vejlede dig om dine muligheder.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket