Betingelser for hjælp fra Social Team og Team Arbejdsskade

Du kan få gratis hjælp fra vores socialrådgivere i Social Team og arbejdsskadekonsulenter i Team Arbejdsskade, hvis du er medlem af fagforeningen og/eller a-kassen i Det Faglige Hus.

Læs mere om, hvordan vi hjælper med din sociale sag.

Læs mere om, hvordan vi hjælper med din arbejdsskadesag.

Hjælp med det samme

Du har ret til hjælp fra den dag, du melder dig ind i fagforeningen eller a-kassen. Det er dog et krav, at det problem, du ønsker hjælp til, først er opstået, efter du har meldt dig ind.

Bliver du overflyttet fra en anden fagforening, hvor du har optjent ret til fuld faglig hjælp, kan du få hjælp fra første dag, hvis problemet ikke er opstået, før du blev medlem af en fagforening.

Vi overtager ikke sager fra andre

Har du haft en anden fagforening, advokat eller andre til at hjælpe dig, overtager vi ikke din sag. Vi vurderer, om du kun har søgt råd, eller om du har modtaget reel hjælp.  

Telefonisk rådgivning

Hvis du ikke opfylder betingelserne for at få hjælp, fordi sagen er opstået, før du blev medlem, kan vi altid tilbyde dig til telefonisk rådgivning fra vores telefoniske hotline.

Fuldmagt m.m.

Vi skal have en fuldmagt fra dig, hvis vi skal behandle din sag. Du må ikke lade andre behandle din sag på samme tid som os.

Dansk lov

Vi kan kun hjælpe dig i sager, som vedrører den danske lovgivning. 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9305
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket