Dan valgte Det Faglige Hus og sparede penge

40 årige Dan Dalgaard Pedersen meldte sig ind i Det Faglige Hus for 12 år siden, da han var i lære som tømrer.

Foto: Dan Dalgaard Pedersen 

”Jeg havde ikke råd til en dyr fagforening, så jeg meldte mig ind i Det Faglige Hus. Jeg havde allerede børn, bil og hus dengang, så 400 kr. var mange penge, hvis man kun havde et rådighedsbeløb på ca. 2.000 kr. til mad, benzin osv.,” fortæller Dan.

Han fortsatte med, at være medlem, da han var udlært. I de små tømrerfirmaer, hvor han arbejdede, blev der aldrig spurgt ind til, hvor han var medlem.

Positivt overrasket

”Jeg har faktisk aldrig haft brug for mit medlemskab. Jo dengang jeg skiftede branche til køkkenmontør. Der blev jeg ansat på funktionærlignende vilkår, og jeg synes, at ansættelseskontrakten var lidt svær at forstå, så derfor sendte jeg den ind til Det Faglige Hus.

Jeg forventede ikke det helt store, for det er jo en meget billig fagforening, men jeg fik rigtig god hjælp og fyldestgørende svar på alle mine spørgsmål. Jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor meget hjælp jeg fik,” siger Dan.

Firmaet gik konkurs

Dan har dog fået brug for hjælp i fagforeningen igen, da køkkenfirmaet, hvor han er ansat, netop er gået konkurs.

”Igen har jeg fået rigtig god hjælp. Telefonen bliver altid taget. Der er fx ikke en forsinkelse på 2 dage eller sådan noget. Når man er ordblind som jeg, så er det også fantastisk at få hjælp med at udfylde blanketter om konkursen. Det sætter jeg stor pris på.

De er også gode til at fortælle, når der sker noget nyt i sagen. Lige nu er vi jo midt i processen, men jeg er tryg og har fået en fantastisk service.

Jeg har altid været glad for at være i Det Faglige Hus, og jeg anbefaler det gerne til andre,” slutter Dan, som heldigvis allerede har fundet et nyt arbejde, som han er glad for.

Anbefal et medlem

Husk at du kan få en gave, hvis du anbefaler et nyt medlem til fagforeningen. Læs reglerne og se gaveudvalget her.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på
Vores telefoner er lukket