Bestil lønstatistik for privatansatte

Beskriv dine arbejdsopgaver kort og enkelt. Undgå fagudtryk, fremmedord, forkortelser mv. Oplys også, hvordan din arbejdstid overordnet er fordelt på opgaverne.

Så har vi den bedste mulighed for at finde den rigtige lønstatistik til dig.

En beskrivelse kan fx skrives sådan: "Jeg er sælger i en virksomhed, der sælger og udlejer printere og kopimaskiner til virksomheder. Jeg bruger ca. 80% af min arbejdstid på salg, og resten af tiden på forefaldende administrativt arbejde på kontoret."

Dine oplysninger:
?
?
?
?
Lønmodtagergruppe - jeg er:

Kontaktoplysninger

Formularen sendes via en sikker forbindelse

 

Dette fortæller lønstatistikken

En lønstatistik er baseret på et gennemsnit af, hvad andre i denne stillingskategori med denne uddannelse tjener. Beløbet, der fremgår af lønstatistikken, er ikke noget, du har krav på.

Alle tal i lønstatistikken er brutto, dvs. før skat.

Desuden viser lønstatistikken den samlede lønpakke, dvs. løn + pension + ekstra ferie + andre personalegoder. Det hele er regnet om til en værdi og lagt sammen i statistikken, så der er et reelt sammenligningsgrundlag. Der er nemlig forskel fra virksomhed til virksomhed med hensyn til hvilke og hvor mange personalegoder, de ansatte får tilbudt.

Før du sammenligner med tallet i lønstatistikken, skal du derfor omregne dine egne personalegoder til en bruttoværdi og lægge dette tal oveni din bruttoløn. 

Gode råd om lønforhandling

Du finder gode råd om at forhandle løn under Lønforhandling for privatansatte og Lønforhandling for nyansatte.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9304
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket