Sommerhus på Ærø

Sommerhuset på Ærø er et ombygget husmandssted, flot beliggende i en parklignende have med kig til vandet. Det har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag med et funktionelt køkken, hyggelig og pænt møbleret opholdsstue og spisestue med radio og farve-tv.

Huset er delt i to huse, og den del du kan leje, indeholder udover køkken og stue også 3 soveværelser, alle med dobbeltsenge, samt to badeværelser. Huset er udstyret med en højstol og en weekendseng.

Der er adgang til stranden ad en 300 meter markvej - der er dog 7 km. til en god badestrand. Købmanden finder man ca. 3 km. væk. 

Fakta

  • Antal personer: 6
  • Størrelse: 120 m2
  • Linned: Skal medbringes
  • Husdyr: Ikke tilladt
  • 1 Kulgrill
  • Rygning: Ikke tilladt
  • Gratis wi-fi
  • Afstand til strand: 300 m/7 km
  • Afstand til indkøb: 3 km
  • Adresse: Snorløkke, 5985 Søby, Ærø

Book her

Snorløkke 9, 5985 Søby, Ærø

Lidt om Ærø

Ærø er et levende samfund, hvor moderne liv og bekvemmeligheder går hånd i hånd med århundreder gamle købstadstraditioner og én af Danmarks mest spændende maritime historier. Øen er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted.

De fleste besøger Ærø om sommeren, men efterhånden får flere og flere desuden øjnene op for den helt specielle ærøske stemning, som også hersker om foråret og efteråret samt naturligvis om vinteren, hvor naturoplevelsen, freden og roen får lov til at præge billedet. Kort sagt en platform for et tiltrængt pusterum i dagligdagen (Kilde: Ærø Turistbureau). 

Læs mere om Ærø på www.arre.dk eller www.aeroeportalen.dk.

Færgepriser og sejlplaner

aeroe-ferry.dk 

danskefaergeruter.dk/en/aeroe

Det Faglige Hus' ferieboliger

Som medlem kan du leje Det Faglige Hus' feriehuse til en fordelagtig pris.

Vi har feriehuse i Skagen, Greenaa, Haderslev, Ærø og Marielyst på Falster. Alle huse ligger i naturskønne omgivelser, og du får dem altid til en fornuftig pris.

Se mere om husene her og se hvornår de er ledige.

Husk, at du skal være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus eller Foreningen Danske Selvstændige for at kunne leje et af vores feriehuse.

Sådan booker du et feriehus

1. Når du klikker på "Book"-knappen ved et feriehus skal du logge ind med MitID via MIT detfagligehus. Det er desværre ikke muligt at logge ind med NemID.

2. Når du logger ind, tjekker vi om du er medlem af fagforeningen og viderestiller dig til det feriehus du valgte.

3. Hvis det er første gang du logger ind, opretter vi dig i vores system til booking af feriehuse. Dit brugernavn bliver dit medlemsnr. som du kan finde i MIT detfagligehus under profil.

4. Når du er logget ind kan du se ledige uger for det aktuelle hus og booke din ferie.

Se feriehusene her