Sommerhus på Ærø

Huset på Ærø er et ombygget husmandssted, flot beliggende i en parklignende have med kig til vandet. Det har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag med et funktionelt køkken, hyggelig og pænt møbleret opholdsstue og spisestue med radio og farve-tv. Huset er delt i to huse, og den del du kan leje, indeholder udover køkken og stue også 3 soveværelser, alle med dobbeltsenge, samt to badeværelser. Huset er udstyret med en højstol og en weekendseng. Der er adgang til stranden ad en 300 meter markvej - der er dog 7 km. til en god badestrand. Købmanden finder man ca. 3 km. væk. 

Fakta

  • Antal personer: 6
  • Størrelse: 120 m2
  • Linned: Skal medbringes
  • Husdyr: Ikke tilladt
  • 1 Kulgrill
  • Rygning: Ikke tilladt
  • Gratis wi-fi
  • Afstand til strand: 300 m/7 km
  • Afstand til indkøb: 3 km
  • Adresse: Snorløkke, 5985 Søby, Ærø

Se billeder af sommerhuset

Pris- og bookingoversigt - 2022

Periode: lørdag til lørdag

Pris

Uge 26-32

4.450 kr.

Uge 7, 15-25, 33-36, 42 og 51-52

3.080 kr.

Uge 1-6, 8-14, 37-41 og 43-50 

2.280 kr.

Obligatorisk slutrengøring pr. ophold

600 kr.

Fast pris for strøm og vand pr. uge

450 kr.

Lidt om Ærø

Ærø er et levende samfund, hvor moderne liv og bekvemmeligheder går hånd i hånd med århundreder gamle købstadstraditioner og én af Danmarks mest spændende maritime historier. Øen er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted.

De fleste besøger Ærø om sommeren, men efterhånden får flere og flere desuden øjnene op for den helt specielle ærøske stemning, som også hersker om foråret og efteråret samt naturligvis om vinteren, hvor naturoplevelsen, freden og roen får lov til at præge billedet. Kort sagt en platform for et tiltrængt pusterum i dagligdagen (Kilde: Ærø Turistbureau). 

Læs mere om Ærø på www.arre.dk eller www.aeroeportalen.dk.

Færgepriser og sejlplaner


aeroe-ferry.dk
 

danskefaergeruter.dk/en/aeroe

 

Send os en forespørgsel

Vælg den uge du kunne tænke dig at benytte feriehuset ved at trykke på 'Ankomst'. Udfyld resten af formularen og send din forespørgsel, så kontakter vi dig og undersøger om huset er ledigt i den ønskede uge. Det er kun muligt at booke ophold lørdag til lørdag. 

Tjek op på ledige uger i vores andre feriehuse.

Vær opmærksom på, at du skal være medlem i fagforeningen for at benytte tilbuddet. Er du ikke det, kan du nemt blive medlem her.

Der er problemer med visning af denne funktion, da det ser ud til, at du bruger Internet Explorer v. 11 til at besøge hjemmesiden. Vi anbefaler, at du opdaterer din browser. Microsoft Edge eller Google Chrome. Du kan også kontakte os pr. telefon.