Visionen om 140.000 medlemmer blev til virkelighed med rekordfart

2. november 2018

I Det Faglige Hus er vi stolte af, at vi har indfriet vores vision  om 140.000 medlemmer 2 år før tid. Se video med landsformand Johnny Nim og hør, hvordan det lykkedes at nå målet så hurtigt.

 


En af hemmelighederne bag succesen i Det Faglige Hus er en topmoderne arbejdsplads med en masse dedikerede medarbejdere, der alle arbejder i samme retning og løfter i fælles flok.

En vision der lever i hverdagen

Medarbejderne formulerede selv visionen på en temadag tilbage i 2016, hvilket har sikret stor opbakning omkring den.

Når vi udarbejder en vision er det ikke bare varm luft og tomme floskler – tværtimod lever visionen via alle de små og store arbejdsopgaver, som udføres hver dag for at sikre tilfredse medlemmer.

Vi fejrer vores succes

Ledelsen afholder sig da heller ikke fra at give medarbejderne æren og påskønne indsatsen.

Dagen, hvor vi rundede 140.000 medlemmer, blev fejret med gaver og en personlig hilsen til alle medarbejdere, lækker brunch i kantinen og et håndtryk fra både landsformand Johnny Nim og administrerende direktør Brian Elsted Hansen til alle medarbejdere.

Medlem nr. 140.000 Maj-Britt Dam blev naturligvis også fejret. Administrerende direktør Brian Elsted Hansen tog i samråd med Maj-Britts kollega Berit Pihl ud for at overraske Maj-Britt med blomster og en gave.

Derudover blev det markeret med en Facebook-konkurrence, hvor mere end 600 medlemmer valgte at deltage og fortælle, hvorfor netop de har valgt Det Faglige Hus.

Tusind tak til verdens bedste medlemmer!