Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Opstart af selvstændig virksomhed og dagpenge

Hvis du ønsker at starte en virksomhed op, imens du modtager dagpenge, vil din nystartede virksomhed som udgangspunkt blive anset som selvstændig bibeskæftigelse.

Du bliver derfor omfattet af reglerne om supplerende dagpenge. Det betyder, at du vil kunne modtage supplerende dagpenge i 30 uger inden for en sammenhængende periode på 104 uger, dvs. ca. 2 år, imens du driver din virksomhed.

Hvis du vælger at opstarte en virksomhed som bibeskæftigelse, skal du være opmærksom på, at alle uger i den måned, hvor du opstarter din virksomhed, tæller med i dit forbrug af supplerende dagpenge – også selvom du fx opstarter din virksomhed den sidste uge i måneden.

Husk at du er forpligtet til give os besked om det, hvis du opstarter en virksomhed, da det har betydning for din dagpengeret.

Læs også om:

Ophør af selvstændig virksomhed

Dagpenge samtidig med selvstændig bibeskæftigelse

Dagpenge til freelancere

Sådan melder du dig ledig og søger om dagpenge

Sådan kan du udtræde af selvstændig virksomhed

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9303 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter