Meget mere end bare billig

Det Faglige Hus er kendt som Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Vi er den organisation i branchen, der vokser mest, hvilket langt fra kun skyldes, at vi er de billigste på markedet. En mere væsentlig grund er, at vi yder vores medlemmer en professionel service i både fagforeningen og a-kassen. Det gør, at medlemmerne i vid udstrækning anbefaler deres venner og familie at melde sig ind i Det Faglige Hus.

Hvor, hvordan og hvem?

Det Faglige Hus har hovedkontor i Esbjerg og afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Ringsted og Hillerød. Vi består af en række demokratiske foreninger med egne vedtægter, der hver især vælger deres egne bestyrelser/hovedbestyrelser. 

Alle medlemmer er valgbare og har adgang til at stille op og stemme. Der er i juridisk henseende tale om foreninger, og der udloddes ikke overskud, udbytte, dividende eller andre beløb til enkeltpersoner eller selskaber.

Det Faglige Hus består af 3 fagforeninger:

  • Fagforeningen Danmark 
  • 2B – Bedst og Billigst 
  • FK/TS

samt en a-kasse:

  • Det Faglige Hus - A-kasse

I Fagforeningen Danmark og 2B – Bedst og Billigst afholdes der hvert år et landsdækkende årsmøde. Årsmødet er organisationernes øverste myndighed.

I FK/TS og Det Faglige Hus - A-kasse afholdes der henholdsvis kongres og delegeretmøde hvert andet år. Herudover afholdes der årlige generalforsamlinger i alle lokalafdelinger. Kongressen og delegeretmødet er organisationernes øverste myndigheder.

Du kan blive medlem af bestyrelsen i din fagforening og a-kasse. Er du interesseret skal du blot møde op til generalforsamlingen eller årsmødet i marts. 

Se vedtægter for Det Faglige Hus.

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere