Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Meget mere end bare billig

Det Faglige Hus er kendt som Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Vi er den organisation i branchen, der vokser mest, hvilket langt fra kun skyldes, at vi er de billigste på markedet. En mere væsentlig grund er, at vi yder vores medlemmer en professionel service i både fagforeningen og a-kassen. Det gør, at medlemmerne i vid udstrækning anbefaler deres venner og familie at melde sig ind i Det Faglige Hus.

Hvor, hvordan og hvem?

Det Faglige Hus har hovedkontor i Esbjerg og afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Ringsted og Hillerød. Vi består af en række demokratiske foreninger med egne vedtægter, der hver især vælger deres egne bestyrelser/hovedbestyrelser. 

Alle medlemmer er valgbare og har adgang til at stille op og stemme. Der er i juridisk henseende tale om foreninger, og der udloddes ikke overskud, udbytte, dividende eller andre beløb til enkeltpersoner eller selskaber.

Det Faglige Hus består af 3 fagforeninger:

  • Fagforeningen Danmark 
  • 2B – Bedst og Billigst 
  • FK/TS

samt en a-kasse:

  • Det Faglige Hus - A-kasse

I Fagforeningen Danmark og 2B – Bedst og Billigst afholdes der hvert år et landsdækkende årsmøde. Årsmødet er organisationernes øverste myndighed.

I FK/TS og Det Faglige Hus - A-kasse afholdes der henholdsvis kongres og delegeretmøde hvert andet år. Herudover afholdes der årlige generalforsamlinger i alle lokalafdelinger. Kongressen og delegeretmødet er organisationernes øverste myndigheder.

Du kan blive medlem af bestyrelsen i din fagforening og a-kasse. Er du interesseret skal du blot møde op til generalforsamlingen eller årsmødet i marts. 

Se vedtægter for Det Faglige Hus.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere