Meget mere end bare billig

Det Faglige Hus er kendt som Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Vi er den organisation i branchen, der vokser mest, hvilket langt fra kun skyldes, at vi er de billigste på markedet. En mere væsentlig grund er, at vi yder vores medlemmer en professionel service i både fagforeningen og a-kassen. Det gør, at medlemmerne i vid udstrækning anbefaler deres venner og familie at melde sig ind i Det Faglige Hus.

Hvor, hvordan og hvem?

Det Faglige Hus har hovedkontor i Esbjerg og afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Herning, Kolding, Ringsted og Hillerød. Vi består af en række demokratiske foreninger med egne vedtægter, der hver især vælger deres egne bestyrelser/hovedbestyrelser. 

Alle medlemmer er valgbare og har adgang til at stille op og stemme. Der er i juridisk henseende tale om foreninger, og der udloddes ikke overskud, udbytte, dividende eller andre beløb til enkeltpersoner eller selskaber.

Det Faglige Hus består af 3 fagforeninger:

  • Fagforeningen Danmark 
  • 2B – Bedst og Billigst 
  • FK/TS

samt en a-kasse:

  • Det Faglige Hus - A-kasse

I Fagforeningen Danmark og 2B – Bedst og Billigst afholdes der hvert år et landsdækkende årsmøde. Årsmødet er organisationernes øverste myndighed.

I FK/TS og Det Faglige Hus - A-kasse afholdes der henholdsvis kongres og delegeretmøde hvert andet år. Herudover afholdes der årlige generalforsamlinger i alle lokalafdelinger. Kongressen og delegeretmødet er organisationernes øverste myndigheder.

Du kan blive medlem af bestyrelsen i din fagforening og a-kasse. Er du interesseret skal du blot møde op til generalforsamlingen eller årsmødet i marts. 

Se vedtægter for Det Faglige Hus.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7545 3577
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 6 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere