Sponsorater og socialt ansvar

Vi har valgt at indgå en lang række sponsorater. Det gør vi primært for at tiltrække endnu flere medlemmer. Vi sponsorerer først og fremmest topsport, men også andre aktiviteter og foreninger inden for kultur og social ansvarlighed.

Sponsoraterne medvirker til, at vi får flere medlemmer, hvilket kommer vores eksisterende medlemmer til gode. Jo flere medlemmer vi har, desto billigere er medlemskabet for det enkelte medlem, da der er flere at fordele udgifterne på.

Vi sponsorerer især sport med reklamer på tøjet og på bander, og i fx en fodboldkamp kan vores brand nå ud til mere end 10.000 tilskuere på lægterne og måske 150.000 tv-seere.

Gratis billetter til medlemmerne

I vores sponsorater har vi også ofte gratis billetter til kampe, som vi kan glæde vores medlemmer med, hvilket er en dejlig bonus oven i de andre fordele.

Vind gratis billetter til topsport.

Vi er for alle og måske sponsor for din klub

I Det Faglige Hus hjælper vi dig, uanset hvilket job du har, og hvad du arbejder med. Vores fagforening og a-kasse henvender sig til alle lønmodtagere, og det kommer også til udtryk, når vi sammensætter vores sponsorater. Vi tror nemlig også på, at breddeidrætten kan få glæde af vores engagement.

Vi sponsorer ikke kun professionelle sportsklubber. I øjeblikket kører vi et særligt tilbud, hvor vi også støtter din lokale forening eller sportsklub med 1.000 kr. pr. person, der melder sig ind i Det Faglige Hus.

Vi har tidligere år også støttet fx Special Olympics, som er idræt for personer med udviklingshandicap.

Socialt ansvar

Vi er meget bevidste om, at vi som virksomhed også gerne vil bakke op om samfundsmæssige vigtige opgaver.

Vi ser det fx som en samfundsopgave, at vi i fællesskab bakker op om den livsvigtige kamp mod kræft. Vi har derfor i mange år støttet Stafet for livet i Esbjerg, hvor vi har hovedkontor. Vi oplever jo desværre også, at vores medlemmer og medarbejdere bliver syge. Derudover har vi også støttet fx Knæk Cancer.

Eksempler på sponsorater

I 2023 støttede vi bl.a.:

  • Fodbold: FC Midtjylland og Ringkøbing Fodbold.
  • Håndbold: Aalborg Håndbold, GOG, Ajax København, Ribe-Esbjerg HH, Skjern Håndbold og TMS Ringsted.
  • Ishockey: Esbjerg Energy.

  • Speedway: Holsted Tigers.
  • Badminton: Badminton Esbjerg.
  • Kultur: Musikhuset Esbjerg, Byens Bedste og Esbjerg Festuge.
  • Socialt ansvar: Knæk Cancer og Stafet for livet.