Det Faglige Hus er den billigste fagforening med a-kasse for alle
Prisen faldt i 2023

Hvad er forskellen på 3F og Det Faglige Hus?

3F er en fagforening og a-kasse for bestemte brancher bl.a. byggeri, industri, transport, restauration og rengøringsbranchen. De er part i en række overenskomster inden for disse områder.

Det Faglige Hus er derimod en tværfaglig fagforening og a-kasse. Det vil sige, at du kan være medlem i Det Faglige Hus, uanset hvilket job du har, og uanset om du arbejder i det offentlige eller den private sektor.

Det betyder, at vi i Det Faglige Hus kan hjælpe dig, uanset hvor du er ansat, og uanset hvilken overenskomst, du er omfattet af. Det Faglige Hus er desuden upolitisk og blander sig ikke i dit politiske eller religiøse ståsted.

Det Faglige Hus er billigst

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle med fuld faglig dækning.

Det Faglige Hus ligger i toppen blandt de fagforeninger og a-kasser, der har størst vækst og hører til blandt lønmodtagernes foretrukne.

De fleste fagforeninger og a-kasser oplever tilbagegang - en del endda markant tilbagegang. Det gælder især for de fagforeninger og a-kasser under FH, der har priser, som er markant højere end i Det Faglige Hus.

Se hvor meget, du kan spare ved at skifte til Det Faglige Hus.

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.

Læs mere om skift af a-kasse og fagforening.

Sammenlign 3F og Det Faglige Hus på Trustpilot

Ønsker du den bedste fagforening og a-kasse? På Trustpilot kan du se, hvad medlemmerne skriver om 3F og Det Faglige Hus.

Besøg Det Faglige Hus på Trustpilot.

Besøg 3F på Trustpilot.

Du må selv vælge

I Danmark har vi fagforeningsfrihed, du kan derfor frit vælge, hvilken fagforening du vil være medlem af. Du har som udgangspunkt nøjagtig de samme ansættelsesvilkår, uanset hvilken fagforening du er medlem af. 

Ønsker du at blive medlem i Det Faglige Hus, kan du melde dig ind her.