Det Faglige Hus er den billigste fagforening med a-kasse for alle
Prisen faldt i 2023

Hvad er forskellen på FOA og Det Faglige Hus?

FOA er en fagforening og a-kasse for bestemte brancher bl.a. hjemmehjælpere, pædagoger, buschauffører og køkkenansatte, hvoraf størstedelen er beskæftiget i den offentlige sektor. De er part i en række overenskomster inden for disse områder.

Det Faglige Hus er derimod en tværfaglig fagforening og a-kasse. Det vil sige, at du kan være medlem i Det Faglige Hus, uanset hvilket job du har, og uanset om du arbejder i det offentlige eller den private sektor. Det betyder, at vi i Det Faglige Hus kan hjælpe dig, uanset hvor du er ansat, og uanset hvilken overenskomst, du er omfattet af. Det Faglige Hus er desuden upolitisk og blander sig ikke i dit politiske eller religiøse ståsted.

Det Faglige Hus er billigst

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle med fuld faglig dækning.

Det Faglige Hus ligger i toppen blandt de fagforeninger og a-kasser, der har størst vækst og hører til blandt lønmodtagernes foretrukne.

De fleste fagforeninger og a-kasser oplever tilbagegang - en del endda markant tilbagegang. Det gælder især for de fagforeninger og a-kasser under FH, der har priser, som er markant højere end i Det Faglige Hus.

Se hvor meget, du kan spare ved at skifte til Det Faglige Hus.

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.

Læs mere om skift af a-kasse og fagforening.

Sammenlign FOA og Det Faglige Hus på Trustpilot

Ønsker du den bedste fagforening og a-kasse? På Trustpilot kan du se, hvad medlemmerne skriver om FOA og Det Faglige Hus.

Besøg Det Faglige Hus på Trustpilot.

Besøg FOA på Trustpilot.

Du må selv vælge

I Danmark har vi fagforeningsfrihed, du kan derfor frit vælge, hvilken fagforening du vil være medlem af. Du har som udgangspunkt nøjagtig de samme ansættelsesvilkår, uanset hvilken fagforening du er medlem af. 

Ønsker du at blive medlem i Det Faglige Hus, kan du melde dig ind her.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7020 2064
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket