Hvad er en beskæftigelseskonto?

Når du får ret til dagpenge, får du oprettet en beskæftigelseskonto. Herpå registrerer vi de løntimer, du har fået indberettet, efter at du har fået ret til dagpenge. Vi kan i nogle tilfælde også registrere forhold, der sidestilles med løntimer samt arbejde i udlandet.

Du kan se de registrerede timer via Mine dagpengetællere på Jobnet.dk.

Timerne på beskæftigelseskontoen kan du bruge til at forlænge din ret til dagpenge med op til 1 år. Du kan også bruge timerne til at genoptjene en ny 2-årig dagpengeret.

Hvorvidt du har timer på din beskæftigelseskonto eller ej er også afgørende for, om du skal opfylde et indkomstkrav eller et beskæftigelseskrav for at få ret til dagpenge.

Når du er ledig, opdaterer vi automatisk din beskæftigelseskonto en gang om måneden i forbindelse med regulering af dine dagpenge. Når du ikke er ledig, opdaterer vi den ikke automatisk. Du har dog mulighed for selv at opdatere din beskæftigelseskonto via Mine dagpengetællere på Jobnet.dk.

Se Mine dagpengetællere på Jobnet.dk

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303.