Hvornår kan jeg få foretaget en ny beregning om dagpengesats?

Når du har fået udbetalt dagpenge med din beregnede dagpengesats er den fast. Det betyder, at du ikke kan få genberegnet satsen i løbet af din dagpengeperiode. Satsen vil dog blive reguleret hvert år ved årsskiftet.

Læs også: Hvor meget kan jeg få i dagpengesats?

Du kan kun få beregnet en ny sats, hvis du optjener ret til en ny dagpengeperiode. Hvis du i løbet af dit ledighedsforløb skifter forsikringsstatus (fra fuldtid til deltid eller fra deltid til fuldtid), skal vi dog beregne en ny sats til dig.

Hvis du er optaget som dimittend - eller har opnået dimittendrettigheder - har du ret til at få beregnet en sats når der er gået mindst 6 måneder fra den dag, hvor du fik ret til dagpenge. Det er et krav, at du har afsluttet et arbejdsforhold efter, at din uddannelse er afsluttet.

Det er også en betingelse, at du har fået indberettet mindst 3 måneder med indtægt til Indkomstregisteret. Vær opmærksom på, at du kun kan få genberegnet din sats én gang. 

Se dagpengesatser m.m.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket