Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vi søger en erfaren økonomikonsulent

Foto: Susanne Lysdahlgaard, økonomikonsulent og Kasper Nim, regnskabschef

Om jobbet

Er du glad for tal? Og motiveres du af, at få tingene til at stemme – så er du måske vores nye økonomikonsulent. Du vil komme til at arbejde med flere typer af regnskabsopgaver. Som eksempel kan nævnes debitorbogholderi, kontakt til medlemmer og offentlige myndigheder, diverse afstemninger samt mulighed for opgaver i relation til løn.

Du kan se frem til et alsidigt job i en velfungerende afdeling, hvor 7 gode kolleger hjælper dig godt i gang.

Jobbet er klar til at blive besat så snart som muligt – gerne senest den 1. august 2020.

Om dig

Du har mindst 3-5 års relevant erfaring med bogholderi og regnskab – måske fra en regnskabsafdeling, eller fra revisionsbranchen – gerne med erfaring i debitorbogholderi.

Du er struktureret og omhyggelig i din tilgang til opgaver. Du er god til at kommunikere med mennesker, og du trives med at have ansvar for egne opgaver.

Du skal også være god til at sætte dig ind i lovstof, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Navision samt overdragelse af tilgodehavender til inddrivelse.

I Økonomi lever vi af at yde vores medlemmer og kolleger den bedste service.

På job med Det Faglige Hus

 

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge

Du vil komme til at arbejde på en af vores filialer i Esbjerg. Vi forventer, at du bor i nærheden af Esbjerg eller har planer om at flytte hertil. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn, der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Læs mere om, hvordan vi sikrer høj tilfredshed og trivsel hos vores medarbejdere

Din ansøgning

Vi modtager gerne en ansøgning fra dig senest den 12. juni 2020. Du skal sende den direkte via ansøgningsformularen.

Vi holder samtaler løbende i takt med, at vi modtager kvalificerede ansøgninger.

Mere info

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte regnskabschef Kasper Nim på tlf. 7912 8123.

Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 152.000lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.

Det Faglige Hus - Der hvor vi kommer fra

 

Privatlivspolitik

Læs vores privatlivspolitik for jobansøgere.