Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Det Faglige Hus forlænger sponsorat i Ajax København

20. maj 2015

Ajax København og Det Faglige Hus har indgået en ny treårig sponsoraftale. Det er samtidig en udvidelse af det hidtidige sponsorat, så den faglige organisation fremover er synlig på førsteholdene hos både damer og herrer samt på tøjet hos en stribe ungdomshold.

Det Faglige Hus har været yderst tilfreds med samarbejdet med Ajax København og den promovering, som sponsoratet har givet i hovedstadsområdet, siger næstformand i Det Faglige Hus, Poul-Erik Jensen, som forklarer følgende om forlængelsen af DFH's sponsorat i Ajax København:

- Det er helt naturligt, at vi nu forlænger og udbygger vores sponsorat med Ajax København, så vi fremover er sponsor for førsteholdene hos både damer og herrer samt en række ungdomshold. Det Faglige Hus har som sagt haft et godt og konstruktivt samarbejde med Ajax København og har fået et klart indtryk af en helt igennem professionel og dygtig klubledelse.

- Der er styr på tingene, og Ajax København er en klub, der vil fremad. Det er værdier, som også er kendetegnende for vores organisation. Alene siden årsskiftet har vi fået 3000 flere medlemmer, og medlemstallet er nu oppe på 105.000. Der er fart over feltet, både hos Ajax København og hos os, siger Poul-Erik Jensen.

Ud over eksponeringen blandt det håndboldinteresserede publikum i hovedstadsområdet får Det Faglige Hus også rådighed over en hel del billetter til Ajax Københavns kampe, som udloddes gratis blandt organisationens medlemmer.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter